Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa yhdistyksen kevätretkelle 25.5.2024!

Lähtö Raision kaupungintalon edestä bussikuljetuksella klo 8.00. Suuntaamme ensin Urjalaan, Pölkinvuoren upeaan sipulikukkapuistoon, jossa n. tunnin mittainen opastus, kahvittelu (laktoosittoman ja gluteenittoman) leivoksen kera, sekä mahdollisuus shoppailuun myyntitaimistossa. Enemmän tietoa puistosta osoitteessa www.polkinvuori.com.

Pölkinvuoressa viihdymme n. klo 10-13, minkä jälkeen bussi kuljettaa meidät lyhyen matkan päähän Koijärven luontotornille ja lintujärvelle. Paikka on vuonna 1979 alkunsa saaneen Koijärvi-liikkeen syntymäpaikka ja tärkeä osa suomalaisen luonnonsuojelun historiaa. Luontotornista voi tähystellä Koijärven monipuolista lintupopulaatiota sekä kaunista järvi- ja metsämaisemaa. Koijärvellä pidetään myös eväshetki, joten otattehan omat eväät mukaan. Tornin yhteydessä on grillikota ja ulkokäymälä.

Koijärvellä vietämme aikaa n. klo 13-15.30, jonka jälkeen paluu bussilla Raisioon klo 17 mennessä.

Retki sisältää jonkin verran kävelyä. Pölkinvuoressa pystyvät kulkemaan myös liikuntarajoitteiset ja tarjolla on myös kävelysauvoja, mutta esim. Koijärven luontotorni ei valitettavasti ole esteetön.

Mukaan hyvät jalkineet, säänmukaiset varusteet ja omat eväät!

Retken hinta on yhdistyksen jäsenille 20€ (lapsille 5€), muille 30€ (lapsille 10€). Ilmoittautuminen 12.5. mennessä osoitteeseen lsy@raisionjoki.fi