Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Muutoksia keväälle

Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys
Kuva: Kauko Häkkilä

Hyvät jäsenet ja muut toiminnastamme kiinnostuneet! Valitettavan koronatilanteen vuoksi perumme kevään kaiken ohjelman. Aikatauluja päivitetään tällä sivustolla ja Facebookissa. Toivottavasti jo loppukesällä pääsemme palaamaan normaalin ohjelman pariin!

Toivottavasti pysytte terveinä ja voitte nauttia keväästä lähiluonnossa ohjeistukset huomioiden. Vinkkeinä myös Yle Areenan luonto-ohjelmat (esim. Veden valtakunta) ja lähikohteiden esittelyt paikallisluonnostamme ja:

https://www.ts.fi/teemat/luonto/.

Pidetään huolta toisistamme ja luonnosta!

Marja

Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja