Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Raseborgs natur, Raaseporin luonto

Raasepori, Raseborg
Navigaatio päälle/pois
Tarkoituksena on liikkua kahdella venekunnalla lähinnä Tvärminnen ja Hangon edustalla ja torjua ruusuja kaivamalla niitä ylös juurineen. Lisäksi kerätään roskia rannoilta. Sää ja rantautumispaikat on mitä sattuu, joten sään mukainen varustus ja reipas asenne on kaiken a ja o.
Päivät ollaan vesillä ja mukana on vain eväät, mutta illalla tehdään sapuskaa majoituspaikassa. Sunnuntaina aamulla sama juttu uusiksi ja iltapäivällä paluu Tvärminneen.
Jos liikaa myrskyää niin sitten pysytään mantereella ja liikutaan autoilla.
Totuttuun tapaan järjestäjä hankkii sapuskat ja majoituksen, mutta itse pitää päästä kokoontumispaikalle.Karjaalta järjestetään kimppakyytejä.
Launtaina aloitus klo 10 Tvärminnessä, jotta junalla ehtii sekä Turun että Helsingin suunnalta.

Tapaaminen Tvärminnen eläintieteellisen aseman parkkipaikalla (J. A. Palménin tie 260, 10900 Hanko).

Varustus: Sään mukaiset työvaatteet ja hanskat, vaihtovaatteet. Kiskotaan ja kaivetaan kurtturuusuja sekä kerätään roskia. Lauantaille päiväksi omat eväät mukaan! Järjestäjä hankkii kyllä jotain herkkuja, mutta tukevammat sapuskat jokainen tuo itse. Illaksi palataan Tvärminneen paviljonkiin sisämajoitukseen ja valmistetaan lämmin ateria järjestäjän hankkimista ruoka-aineista. Illaksi meille on varattu myös sauna Tvärminnestä.

Sunnuntaina aamulla tehdään itse aamupala paviljongin keittiössä ja samalla eväät, niin että pärjätään koko sunnuntai. Ruokatarvikkeet sunnuntaille tulee talon puolesta. Asemalle palataan klo 16 mennessä.

Järjestäjä : Raseborgs Natur rf. – Raaseporin Luonto ry.
Yhteistyössä Metsähallitus ja Bergsrådinnan Sophie von Julins stiftelse sekä Helsingin Yliopisto, Tvärminnen eläintieteellinen asema, TZS.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ollille puh: 050-569 2136 tai
olli.borg@gmail.com

Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

HUOM: mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu nopeasti jos tahdot mukaan!