Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri

Pohjois-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­pii­rin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katja Ronkainen

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri piti syyskokouksensa 26.11.2022 Kuopiossa Luontotuvalla. Kokoukseen osallistui 22 paikallisyhdistysten jäsentä eri puolilta Pohjois-Savoa.

Kokous valitsi piirin uudeksi puheenjohtajaksi Katja Ronkaisen Vieremältä.  Kokous kiitti pitkään ansiokkaasti puheenjohtajana toiminutta Helvi Heinonen-Tanskia ja kukitti sekävanhan että uuden, etänä osallistuneen puheenjohtajan, Katja Ronkaisen.

Piirihallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Sanna Huttunen Iisalmen Luonnon Ystäväin  yhdistyksestä, Jaana Hiltunen Siilinjärven yhdistyksestä, Timo Koskinen KLYY:stä, Tuula Muranen Koillis-Savon luonnonystävistä ja Sami Rissanen Nilsiän luonnonsuojeluyhdistyksestä. Varajäseniksi valittiin Markus Sjöberg Sisä-Savon luonnonystävistä, Liisa Tolvanen Varkauden luonnonystävistä ja Mari Wikholm KLYY:stä.

Kokouksessa esitettiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023.