Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri

Pohjois-Savo
Navigaatio päälle/pois

VieKas LIFE -hankkeeseen haetaan alue­koor­di­naat­to­ria Pohjois-Savoon

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ympäristöjärjestö ja arvostettu luonnonsuojeluvaikuttaja. Liiton luonnonsuojelupiirit toimivat maakunnissa luonnon monimuotoisuuden ja kestävän elämäntavan puolesta. Suomen luonnonsuojeluliiton koordinoima, maamme kaikkien aikojen suurin vieraslajihanke VieKasLIFE käynnistyi syksyllä 2018. Viisivuotisessa valtakunnallisessa hankkeessa torjutaan jättipalsamia, jättiputkea ja muita haitallisia vieraskasvilajeja sekä muun muassa käynnistetään uutta kansalaistoimintaa vieraslajien kartoitukseen ja torjuntaan liittyen. Hankkeen päärahoittajana toimii EU:n LIFE-ohjelma.

Suomen luonnonsuojeluliitto hakee VieKas LIFE -hankkeeseen kesäkaudelle osa-aikaista (50% työaika)

ALUEKOORDINAATTORIA

Pohjois-Savoon ajalle 1.5.2020 – 31.8.2020.

Aluekoordinaattorina vastaat VieKasLIFE -hankkeen toiminnasta Pohjois-Savossa hankekoordinaattorin ohjauksessa. Hankkeen alueellisen kansalaistoiminnan, vieraslajikoulutusten ja viestinnän toteutus ovat vastuullasi. Olet osa hankkeen tiimiä, jossa työskentelee innostunut joukko vieraslajiasiantuntijoita eri puolilla Suomea.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luonnontieteellistä koulutusta tai muuten hankittua vastaavaa osaamista sekä vieraslajitematiikan tuntemusta. Käytännössä osoitetut koordinointi- ja neuvottelutaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät tietotekniset taidot ja erilaisten toimisto-ohjelmistojen käyttövarmuus ovat työssä välttämättömiä. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja monipuoliset viestintätaidot myös sosiaalisessa mediassa ovat työssä tarpeen.

Työtehtävät vaativat matkustamista Pohjois-Savon alueella ja jonkin verran myös valtakunnallisesti. Pärjäät tehtävässä erinomaisesti, jos olet joustava, viihdyt ihmisten parissa ja osaat innostaa, ottaa tilanteen haltuun ja miettiä luovia ratkaisuja.

Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Kuopio, mutta myös muu Pohjois-Savon alue voi tulla kyseeseen. Työaikasi on 18h 10 min viikossa ja aloituspalkkasi 1194-1404€/kk riippuen työkokemuksestasi. Henkilöstöetuina saat puhelinedun, lounassetelit ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 17.3.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen kati.salovaara(a)sll.fi. Lisätietoja antaa hankekoordinaattori Kati Salovaara, puh. 040 632 7578. Haastattelut järjestetään Kuopiossa viikolla 13.

Lisätietoja

Hankekoordinaattori, VieKas LIFE -hanke Kati Salovaara

  • +358 40 632 7578
  • kati.salovaara(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa