Sijainti: Pääsivu / Retkikerho / Polkupyöräpaja

Polkupyöräpaja

Maailman toiseksi parasta keksintöä ja ihmisen parasta liikkumisvälinettä täytyy huoltaa ja hoivata, jotta sen selässä voisi nautinnollisesti polkien siirtyä paikasta toiseen. Retkikerhon polkupyöräpajassa opimme huoltamaan ja korjaamaan polkupyörän ja teemme pyörätarvikkeiden edullisia yhteisostoja. Monta kymmentä retkikerholaista on jo saanut pyöränhuoltolisenssin, joka oikeuttaa huoltamaan omaa pyörää tyytyväisyystakuulla ilmaiseksi.

Retkikerhon pyöräpajassa Tuirassa huollat ja kunnostat pyöräsi oikeilla välineillä ja asiantuntijan neuvoilla. Verstaalta löytyy myös pyörääsi mahdollisesti tarvittavia laadukkaita perustarvikkeita/osia edulliseen retkikerhon hintaan. Jos et ehdi tai, jos pyörän korjaaminen on sinulle liian vaikeaa, pyöräpajan ohjaajat korjaavat pyörän puolestasi.

Huoltoillassa käymme läpi polkupyörän perushuoltoa: puhdistusta ja rasvausta, renkaiden paikkausta ja vaihtoja, vaihteiden ja jarrujen säätöjä, vanteiden pienten heittojen oikomista, katkenneiden pinnojen vaihtoja sekä kilinöiden ja kolinoiden poistoa. Hiukan suuremmatkin remontit, esim. pyörien napa-, keskiö- ja ohjainlaakereiden puhdistus, rasvaus ja välysten säädöt mahdollisuuksien rajoissa(aika) hoituvat. Napavaihteiden huollosta sovitaan erikseen.
Pyöräpajalla puet päällesi pajan suojaesiliinan, vaatteiden likaantumisen välttämiseksi.

Pyöräpajaillat keväällä huhti-toukokuussa ja syksyllä loka-marraskuussa. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kun ajokkisi kaipaa huoltoa ja hoitoa ja sinä itse mukavaa seuraa, ota yhteyttä 045 131 2511 tai . Tapaamisista tiedotetaan Retkikerhon sähköpostilistalla ja kalenterissa.

« lokakuu 2018 »
lokakuu
matiketopelasu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031