Sijainti: Pääsivu / Retkikerho

Retkikerho

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksellä on aktiivinen retkikerho, jolla on lähes viikottaista toimintaa.

Retkikerho

Retkikerhossa matkaamme lähiluontokohteisiin useimmiten jalkaisin, polkupyörillä tai kimppakyydein henkilöautoilla. Pidemmillä retkillä käytämme myös julkisia kulkuneuvoja tai minibusseja. Retket ovat ilmaisia, lukuunottamatta matkakustannuksia ja kauemmaksi suuntautuvien retkien kustannuksia.

Retkikerho on luontoharrastajien yhteisö

Retkikerhossa voit harrastaa luontoa monipuolisesti. Retkeilemme ympäri vuoden, etupäässä lähiluonnossa, mutta myös kauempana Oulusta, joskus ulkomaillakin. Luonnon kokeminen on tärkeää. Vuodenajat, maisema, kaikenlaiset eliöt, tuuli, aurinko, sade ja kaikki lukemattomat hienovireiset luontoelementit ovat mieleenpainuvien luontoretkien aineksia.

Retkikerhossa on luontoharrastajia joka lähtöön, maankamaran kivien tuntijoista tähtitaivaan kummastelijoiden ja lähes kaikkeen tältä väliltä. Erityisesti kasvit ja eläimet tulevat retkillämme tutuiksi. Polkupyöräpaja, sukkapiiri sekä puutyöpiiri ovat esimerkkejä Retkikerho-yhteisömme muusta toiminnasta.

Retkikerhossa tapaat muita luontoharrastajia. Jos haluat retkelle, joka ei ole Retkikerhon ohjelmassa ja haluat retkikaverin, melko varmasti joku lähes 500 retkikerholaisesta vastaa myöntävästi postituslistalle lähettämääsi viestiin.

Me toimimme ilman muodollisuuksia ja vetovastuita. Sinä voit retkikerholaisena, halusi ja mahdollisuuksiesi mukaan, tulla suunnittelemaan ja toteuttamaan Retkikerhon toimintaa.

Luonto on ilmainen ja niin on lähes kaikki toimintamme. Kun joskus tarvitsemme toimintavaroja, saamme niitä emoyhteisöltämme, Oulun luonnonsuojeluyhdistykseltä (OLSY) tai lahjoituksina ja omana varainkeruuna.

Lämpimästi ja luonnollisesti Tervetuloa Retkikerhoon!            Liity Retkikerhoon ja tilaa uutiskirje tästä.

Ilmoittaudu retkille tällä lomakkeella

Retkikerhon jäsen voi lainata Retkikerholta retkivarusteita

mm. rinkka, retkikeitin, saappaat, kiikarit, kaukoputki, makuualusta, ... Kysy varusteita palautelomakkeella 

Retkikerhon jäsenet myös lainaavat toisilleen varusteitaan. Kysy varusteita retkikerholaisilta postituslistalla tai facebookissa

Yhteydenpitoa varten retkikerholaisilla on käytössään

- jasenlista (postituslista)
- Facebook

Huom! Jäsenlista on tarkoitettu vain retkistä ja luontoharrastuksesta viestimiseen. Retkikerholaiset eivät halua jäsenlistalleen tavaroiden ja palveluiden myyntiviestejä tai poliittisia kannanottoja.

Jäsenlistan tilaussivulla, voit erota jäsenlistalta tai muuttaa asetuksiasi.    

Salasana asetustesi muuttamiseksi tai jäsenlistalta erotaksesi on postitettu sinulle, kun liityit listalle sekä sen jälkeen kuukausittain. Salasanan voi myös tilata asetussivulla olevasta painikkeesta.

Kysyttävää? Lähetä viesti: retkikerho@retkikerho.fi 

« lokakuu 2018 »
lokakuu
matiketopelasu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031