Search results

5 hakutulos(ta) sopii hakuehtoihin.
Filter the results.
Sisältötyyppi
Uudemmat kuinSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
LESTIJOKI-MELONTA
Koe melonta- ja luontoelämys Suomen luonnon 100 helmeä -kohteessa Lestijoella!
YÖRETKI HONKANEVALLE
Luonnonyön päivän kunniaksi vietetään Sauralaksonmäen laavulla, joka sijaitsee lähellä Honkanevan suota. Nautitaan jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona luonnossa; laavulla tai omassa teltassa. Tapahtuma on osa Suomen Latu ry:n Nuku yö ulkona -haastetta. Yölaulajaretki (linturetki), samoilua öisellä suolla, juodaan nokipannukahvia ja syödään omia eväitä, kuunnellaan nuotiolauluja ja rakastutaan kesäyöhön...
Pieni viitasammakkoretki
Iltaretkellä tutustutaan Kuortaneenjärven Pennalanlahden luontohelmikohteeseen ja sen yölliseen elämään, erityisesti viitasammakoihin.
LUONTOON YHDESSÄ
Luontoon yhdessä, Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuma Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseossa sunnuntaina 10.9.2017. Juhlistetaan ihmisen suoluontosuhteen kulttuurista perustaa Suomi 100 juhlavuoden hengessä.
JULKUFEST
Nautitaan Suomen luonnon päivästä, suoluonnosta ja kulttuurielämyksistä Suomen 100 luontohelmi-kohteessa Julkunevalla Vetelissä. Tanssia, laulua, runoa suonsilmäkkeestä, luontohenkistä folkmusiikkia kuin myös rokkaavampaa menoa!