Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ja Metsähallituksen Luontopalvelut järjestävät perinteisen talkooleirin Seitsemisen kansallispuistossa 23.-26.7.2020. Paikalle voi saapua torstai-iltana 23.7. Talkoilemme perjantaina ja lauantaina täydet talkoopäivät ja sunnuntaina lounaaseen asti, jonka jälkeen loppusiivous.

Talkooleirin ohjelma varmistuu yleensä vasta paria viikkoa ennen leiriä, mutta takuuvarmasti mukana on uhanalaisten lajien ja perinnemaisemien hoitoa Seitsemisessä Koveron perinnetilalla ja mahdollisesti muualla Seitsemisessä. Lisäksi ohjelmassa voi olla purojen ja lähteiden ennallistamista sekä mahdollisesti yksi päivä vietetään Helvetinjärven kansallispuistossa.

Leirin vetäjä ja kokki tulevat Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiriltä ja työnjohtajat Metsähallituksen Luontopalveluista.

Osallistujamäärä on noin parikymmentä.

Ilmoittaudu mukaan seitsemisen.talkooleiri@gmail.com ja kerro samalla mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ja siitä, kuinka saavut paikalle (tarvitsetko kyydin tai voitko tarjota sellaisen). Osallistuminen, majoitus ja ruokailut ovat ilmaisia. Majoitus on perinteiseen tapaan Kortesalon kämpällä.

Mukaan päässeille lähetetään tarkempia ohjeita sisältävä leirikirje touko-kesäkuun vaihteessa

Tervetuloa talkooleirille!

Talkooleiri järjestetään koronavirustilanteen salliessa.

Kuvat: Jouni Kalmari