Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois
Lähde viettämään mukavaa päivää luonnossa!
MITÄ? Hoidamme arvokasta perinnebiotooppia ja muinaisjäännösaluetta Laukeelassa, lähellä Urjalan keskustaa. Hoito auttaa harvinaistuvan lajiston säilymistä ja tukee muinaisjäännöksen suojelua.
Teemme omaan tahtiin erilaisia luonnonhoitotoimia; niitämme, haravoimme, ”kepitämme” sananjalkaa ja mm. karsimme kuivuneita katajia käsityökaluin.
Tarjoamme retkilounaan.
Luonnonhoitoretki, opastus ja lounas ovat maksuttomia. Järjestämme kyytejä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan, kannattaa kysyä!
MISSÄ? Kalliotie, Urjala
MILLOIN? Torstaina 30.6.2022
10.00 Tapaaminen Kalliotiellä, lähellä Salmentietä.
12:00 Lounas
16.00 Lopetus Kalliotiellä viimeistään klo 16.
MITEN ILMOITTAUDUN MUKAAN?
Ilmoittaudu sähköpostitse: pirkanmaa at sll.fi sunnuntaihin 26.6. mennessä tai soita numeroon 040 930 4118. Muista mainita mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat. Lainaamme osallistujille työvälineet ja -käsineet. Myös kumisaappaita voi tarvittaessa kysellä ilmoittamalla toivotun saapaskoon.
MITÄ MUKAAN?
Kumisaappaat tai muut paikoin pitkään kasvillisuuteen sopivat jalkineet. Sään mukainen vaatetus, pitkät housut, päähine ja vesipullo.
LISÄTIETOJA
Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry. järjestää kaikille avoimia luonnonhoitoretkiä. Vuosina 2022–2023 luonnonhoitoretkiä rahoitetaan ympäristöministeriön Helmi-elinympäristöohjelmasta. Tämä tapahtuma järjestetään yhteistyössä Urjalan kunnan kanssa.