Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pidämme huolta luonnon monimuotoisuudesta hoitamalla vanhaa, kaunista ketoa. Poistamme myös vieraskasveja. Tarjoamme ilmaisen bussikuljetuksen, retkilounaan ja mukavan päivän luonnossa.

Ota mukaan säähän ja työskentelyyn sopivat vaatteet ja kumisaappaat. Ota bussimatkaa varten mukaan oma kasvomaski, jos sinulla on sellainen.

Koronavirustilanteen vuoksi haluamme tehdä kaikkemme osallistujien turvallisuuden varmistamiseksi. Retkien osallistujamäärä on rajattu noin 20 henkilöön. Tilausajobussissa on paikkoja noin kymmenelle osallistujalle. Omalla kulkuneuvolla retkikohteeseen voi lisäksi saapua toiset kymmenen henkilöä. Noudatamme retkillä turvavälejä ja hyvää hygieniaa. Pidämme tilausajobussissa toisiin osallistujiin turvallisen välimatkan istumalla vain merkityillä paikoilla. Otathan mukaan kasvomaskin, jos sinulla on sellainen. Voit saada meiltä kertakäyttöisen kasvomaskin ennen bussiin nousua. Bussissa ja retkikohteessa on käsienpesumahdollisuus. Retkikohteessa kaikille on tarjolla henkilökohtaiset työkäsineet ja tarpeen mukaan työväline päivän ajaksi. Työskennellessämme ja aterioidessamme pidämme toisiimme vähintään 2 metrin välimatkan. Voit tuoda retkelle myös omat lounaseväät.

Ethän osallistu retkelle, jos et tunne oloasi terveeksi. Noudatathan viranomaisten suosituksia, jos kuulut riskiryhmään.

Ilmoittaudu 21.9.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ritva.pietarinen@sll.fi tai soittamalla numeroon 044 2311 435. Ilmoita nimesi,  yhteystietosi ja mahdollinen erikoisruokavaliosi.

Muista mainita, tuletko retkelle tilausajobussilla vai omalla kulkuneuvolla!

TERVETULOA!

Kuva: Heidi Kormano