Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

LUONNONHOITORETKI HORHAN PAAHDERINTEELLE KESKIVIIKKONA 28.9.2022

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää luonnossa!

MITÄ? Hoidamme arvokasta paahderinnettä Ylöjärven Horhassa, aivan Tampereen rajalla.

Hoito auttaa uhanalaisen luontotyypin ja sen lajiston säilymistä. Kohteen silmälläpidettäviä kasvilajeja ovat ketonoidanlukko, ahokissankäpälä ja kangasajuruoho.

Teemme omaan tahtiin käsityökaluja käyttäen erilaisia luonnonhoitotoimia; mm. poistamme puiden taimia ja haravoimme.

Tarjoamme teille retkilounaan.

Luonnonhoitoretki, opastus ja lounas ovat maksuttomia. Lamminpään ulkoilumajan wc ja suihkut ovat käytettävissä retken aikana.

MISSÄ? Horhan parkkipaikat, Ylöjärvi

MILLOIN? Keskiviikkona 28.9.2022
10.00 Tapaaminen: Horhan Parkkipaikat (Hatolantie 5, kts. Google Maps)
12:00 Maastolounas
n. Klo 15 Lopetus

MITEN ILMOITTAUDUN MUKAAN? Ilmoittautumiset sähköpostitse: pirkanmaa@sll.fi lauantaihin 24.9. mennessä tai soittamalla numeroon 040 930 4118 (ma-pe). Mainitsethan erityisruokavaliot/allergiat sekä kimppakyydin tarpeesi/mahdollisuutesi tarjota kyytiä muille. Paikalle pääsee myös Nyssellä. Ilmoita myös, mikäli olet tulossa Horhaan Lamminpään majan suunnasta (harjun pohjoispuolelta).

MITÄ MUKAAN? Kumisaappaat tai muut retkijalkineet, sään mukainen vaatetus, sormikkaat ja vesipullo. Lainaamme osallistujille työvälineet ja -käsineet.

TERVETULOA!

LISÄTIETOJA: Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry. järjestää kaikille avoimia luonnonhoitoretkiä. Vuosina 2022–2023 luonnonhoitoretkiä rahoitetaan ympäristöministeriön Helmi-elinympäristöohjelmasta. Seuraa retkiä Facebookissa: https://www.facebook.com/sllpirkanmaa