Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois
Oma lähiluonto on meistä useimmalle se tärkein luontokohde. Kohde, johon liittyvistä muistoista ja tuoksuista haluaa pitää kiinni. Kohde, jonka tahtoo turvata. Lahjoittamalla voit auttaa meitä puolustamaan pirkanmaalaista luontoa.

Tarvitsemme apuasi pirkanmaalaisen luonnon puolustamiseen. Tee siis lahjoitus. Sinun tukesi on meille tärkeä.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri toimii luonnon- ja ympäristönsuojelun puolesta pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Piiri antaa lausuntoja erilaisista maankäyttöhankkeista, tekee aloitteita luonnoltaan arvokkaiden alueiden kuten metsien ja soiden suojelusta, tiedottaa, turvaa perinnemaisemia, osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä järjestää tapahtumia, talkoita ja retkiä.

 

Toimi heti ja lahjoita luonnon ja ihmisen hyvinvoinnille!

Lahjoitustilimme: FI11 4108 0010 3856 83
BIC: ITELFIHH

Viitenumero yleiseen toimintaan: 9166
Luonnonvaraisten eläinten hyväksi: 9205
Jokainen lahjoitus on meille tärkeä.

 

Rahankeräyslupa on voimassa Pirkanmaan alueella ja sen lupanumero on RA/2019/1076. Löydät rahankeräysluvan kokonaisuudessaan täältä.

Lahjoita hädässä oleville luonnonvaraisille eläimille!

Luonnonvaraiset eläimet kokevat elämässään paljon haasteita ja uhkia. Ilmastonmuutos ja elinympäristöjä pirstova maankäyttö lisäävät…

Lue lisää

Minkälaisen jäljen sinä jätät?

Ainutlaatuinen luontomme kaipaa puolustajia tulevaisuudessakin. Tekemällä testamentin Suomen Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piirille autat…

Lue lisää

Rahankeräyslupa