Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

Paimion seudun ympäristöyhdistys järjestää lokakuun 7. ja 8. päivä
Tulileirin Askalankoskella. Perinnemaisemissa, Ketotalon ja sen pihapiirin valmistelua talveen yhdessä samanhenkisten luonnonystävien kanssa. Leirin tärkeä kohokohta on, kun kerätyt risut ja niitetty heinä poltetaan suuressa yhteisessä kokossa lauantai iltana. Tervetuloa talkoilemaan kansamme  ja nauttimaan syksyn lumoavasta taiasta!

Lauantaina töitä on tarjolla aamusta alkaen, mutta sunnuntaina lopettelemme jo puoliltapäivin. Olet tervetullut viettämään kanssamme koko leirin tai voit tulla sellaiseksi ajaksi, kuin se sinulle itsellesi sopii. Leirillä voi yöpyä omassa teltassa Ketotalon ympäristössä, talossa on valitettavasti kuitenkin vain rajallinen määrä makuupaikkoja tai voithan mennä kotiin nukkumaan, ja tulla sunnuntaina jatkamaan. Ketotalon vanhat muurit ja hellat lämpiävät niin, että varusteet pysyvät kuivina ja sisälle pääsee lämmittelemään, jos syksyn viimat ja sateet meitä koettelevat.

Askalankosken Ketotalo toimii leirimme tukikohtana. Löydät paikalle kun tiedät osoitteen: Voimalantie 116, Paimio. Hurjan jyrkän alamäen laskettuasi, jättiputkea seurattuasi, keltaisen vesivoimalan pihaan kurvattuasi, löydät polun Paimionjoen ylittävälle riippusillalle, jonka toisella puolella häämöttää Ketotalon pihapiiri. Auton voit jättää voimalan parkkipaikalle. Bussilla pääsee Turusta ja Helsingistä Paimion Nesteelle. Pysäkin nimi on Paimio th (tienhaara), jollaisena se löytyy esimerkiksi Matkahuollon matkahausta. Huomioithan, että karttapalveluissa osoite tuo sinut vain vesivoimalalle asti. Ketotalon punainen tienviitta osoittaa oikean suunnan voimalan pihalla.

Ruokailun järjestämiseksi pyydämme sinua ilmoittautumaan. Mainitse sen yhteydessä, kuinka pitkään aiot olla leirillä, tarvitsetko kuljetusta pysäkiltä ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Jos et pääsekään, peruuta ilmoittautumisesi. Tämä
helpottaa suunnittelutyötämme.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Otso Heleniukselle, joko sähköpostitse tai puhelimitse
otsomatti@gmail.com / 0440889566

Tulethan mukaan. Nähdään tulileirillä lokakuussa!