Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Paimion seudun yhdistys

Paimion seutu
Navigaatio päälle/pois

LUONTO LAINASSA (+LIIT­TY­MIS­LAH­JA!)

Huomenna alkaa Luonnonsuojeluliiton Luonto lainassa -viikko! Tämän kunniaksi UUDET JÄSENET saavat LIITTYMISLAHJAKSI hienon Pinnan alla -KANGASKASSIN.

Jos itse olet jo jäsen, voit jakaa tämän Facebookissa (klikkaamalla ”Jaa” tämän laatikon alaosassa), ja miksei muuallekin.

Luonto lainassa on osuva ilmaisu, sillä elävä luonto ei ole itsestäänselvyys. Osia siitä tuhoutuukin jatkuvasti eri puolilla maailmaa. Paimion seudun ympäristöyhdistys tekee työtä luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi omalla vaikutusalueellaan.

Jos haluat tukea toimintaamme ja vastaanottaa hienon kangaskassin, liity jäseneksi verkossa osoitteessa https://www.sll.fi/liity. Jäsenenä puolustat omaa lähiluontoasi ja tuet Luonnonsuojeluliiton työtä yhteisen ilmastomme hyväksi. Kassin voi myös vaihtaa Suomen Luonto -näytenumeroon! Tervetuloa mukaan.

MILLAINEN ON LIITTYMISLAHJA?
Kyseessä on kestävä kangaskassi, koko 41 x 45 cm. Kierrätysmateriaaleista valmistetun kassin tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Yhden kassin valmistuksessa on käytetty 0,6 litraa vettä ja valmistusprosessi on tuottanut 0,5 kg hiilidioksidia. Tuotettu uusiutuvalla energialla ilman haitallisia kemikaaleja. 60% kierrätettyä puuvillaa, 40% kierrätettyä polyesteria. Valmistaja Pure Waste Textiles Oy.