Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Keväällä lumien sulaessa ympäristöstä paljastuu monenlaista roskaa. Muovijäte ja juomatölkit voivat pahimmillaan säilyä luonnossa vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja ellei niitä kerätä pois. Lähde mukaan roskareippailemaan Hietasaareen – samalla saamme viihtyisämmän ja turvallisemman ympäristön ja omaa terveyttä edistävää liikuntaa!

Roskareippailu järjestetään torstaina 16.5.2019. Tapahtuma alkaa klo 17 ja talkoot lopettelemme viimeistään klo 20. Kokoonnumme Vaaskiventien länsipäässä olevalla parkkipaikalla, josta suuntaamme rantaan roskien keruuseen. Reippailun jälkeen nautitaan eväitä läheisen nuotiopaikan yhteydessä. Järjestäjät tarjoavat talkoilijoille säänmukaista virvoketta ja välipalaa. Samalla mahdollisuus esim. omien makkaroiden paistoon. Välttääksemme kertakäyttömukien käyttöä tuothan oman mukin teen/kahvin nauttimista varten.

Roskareippailemaan ovat tervetulleita kaikki ympäristön siisteydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet! Ei ennakkoilmoittautumista.

Roskareippailu on osa Maa- ja kotitalousnaisten Roskareippaillen ympäristö siistiksi Ukosta Impiin 4.4. – 11.6.2019 -kampanjaa. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Terva-Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys, Oulu Plogging, Ilmastotalkoot sekä World Cleanup Day Finland.