Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 25.11.2020 alkaen klo 17.30 Kotorannan kodassa (Kiljavantie 74, Kiljava).

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset asiat sekä myös sääntömääräiset asiat koronan vuoksi pitämättä jääneen kevätkokouksen osalta. Kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Linkit kokousasiakirjoihin julkaistaan tämän artikkelin yhteydessä ennen kokousta. Noudatamme kokouksessa terveysviranomaisten suosituksia korona-virukselta suojautumiseksi, kuten turvavälejä ja kasvomaskien käyttöä. Kasvomaskeja on jaossa myös kokouspaikalla.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä MS Teamsin kautta. Jos haluat osallistua etänä, laita sähköposti osoitteeseen info@nurmijarvenluonto.fi  viimeistään tiistain 24.11. aikana. Saat paluupostissa kalenterikutsun, jossa olevaa linkkiä seuraamalla pääset osallistumaan kokoukseen etänä joko tietokoneen tai kännykän kautta.

Korona-turvallisuuden järjestelyjen vuoksi pyydämme myös paikanpäälle tulevia ilmoittamaan osallistumisestaan sähköpostiosoitteeseen info@nurmijarvenluonto viimeistään tiistain 24.11. aikana.

Etsimme lisää aktiivijäseniä. Haluamme vahvistaa toimintaamme erityisesti kaavoitus- ja suojeluasioiden osalta. Jos sinulla on osaamista ja halua antaa tähän vähän aikaasi, ota yhteyttä! Myös talkoiden ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen lisäkädet ovat lämpimästi tervetulleita.

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen!