Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois
Nyt on viimeinen hetki asettaa lintulauta talvilinnuille. Lumen runsas tulo vaikeuttaa lintujen ravinnonsaantia ja me ihmiset voimme siinä auttaa. Teko tuo tekijälleen suurta iloa, myös joulumieltä.

Tervetuloa kaikki jäsenemme yhdistyksemme pikkujouluihin juhlan viettoon sävykkäästi sopivaan paikkaan, ravintola Pölliin Nilsiän keskustassa. Meille on varattu oma kabinetti, joka luo lämminhenkisen tunnelman pikkujouluihimme. Yhdistys tarjoaa kaikille mukaan tulijoille joulupuuron ja kiisselin sekä joulukahvit torttuineen. Jotta ravintola osaisi mitoittaa tarjoilun, ilmoittautuminen on suotavaa. Laita sähköpostia tai tekstiviesti sihteerille perjantaihin 3.12 mennessä.

Pikkujouluihin on kutsuttu myös nilsiäläisiä nuoria, joita houkutellaan mukaan yhdistyksen toimintaan. Siksi heille järjestetään pieni tiedotustilaisuus, jossa kerrotaan yhdistyksestä ja ensi vuoden toiminnasta, erityisesti tulevista retkistä. Ja tietysti heille kuuluu sama tarjoilu kuin muillekin ja jouluista mieltä hyvän tahdon merkeissä.

Rohkeasti mukaan vain niin jäsenemme kuin nilsiäläiset nuoret! Muistakaa ilmoittautua.