Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Muonion ja Kolarin yhdistys

Muonio-Kolari
Navigaatio päälle/pois

SLL Muonio-Kolarin ylimääräinen kokous 25.10. klo 18-19.30 – myös toiminnasta kiinnostuneet tervetulleita mukaan

Karilan Navettagalleria Äkäslompolossa

Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys SLL Muonion ja Kolarin Luonto ry järjestää tiistaina 25. lokakuuta klo 18.00–19.30 ylimääräisen yleiskokouksen Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa sijaitsevassa ja tunnelmallisessa Karilan Navettagalleriassa.

Samassa yhteydessä järjestetään myös äkäslompololaisen riistabiologi Keijo Taskisen esitys Lapin eläimistä sekä hänen hauskoista kohtaamisistaan niiden kanssa, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle kuulemaan luonnonsuojelusta sekä Taskisen värikkäistä metsätarinoista.

Esitys Lapin eläimistä alkaa klo 19.30 ja kestää klo 20.30 saakka. Tietokirjailija ja valokuvaaja Taskinen toimii SLL:n Muonion ja Kolarin Luonto ry:n puheenjohtajana.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous

Tiistaina 25. lokakuuta järjestettävä kokous on yhdistyksen ylimääräinen kokous, jonne ovat jäsenten lisäksi tervetulleita myös yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet tahot.

Toivomme kuitenkin, että jokainen paikalle tuleva tai etäyhteyden kautta osallistuva ilmoittautuisi ennakkoon, jotta voimme ennakoida tarjoilutarpeet. Ilmoittautuminen on auki ma 24.10. saakka.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta, joka vaatii niin ikään myöskin ennakkoilmoittautumisen sähköpostitse.

Kokouksessa tullaan valitsemaan neljä uutta jäsentä yhdistyksen hallitukseen, joten jos sinusta tuntuu siltä, että sinusta löytyisi potkua ja kiinnostusta ainutlaatuisen luontomme varjelemiseen, niin ilmoitathan asiasta etukäteen sähköpostilla.

Muita kokouksen aiheita ovat muun muassa toimintasuunnitelman täydennys, tulevan vuoden talousarvio sekä piirin syyskokoukseen valittavat edustajat ja varaedustajat.

Ennakkoilmoittautumiset voi tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse:

muonio-kolari@sll.fi
+358 46 5552937