Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Vesistöaiheinen opintopiiri

Haluatko oppia tuntemaan paremmin luontoa ja lähivesiäsi Mäntsälässä? Miten lähivetesi voivat? Oletko huolissasi lähivesistäsi? Miten nautit lähivesistäsi? Haluatko kohdata myös muita lähivesistämme kiinnostuneita?

Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistyksen vesistöaiheinen opintopiiri aloittaa torstaina 22.4.2021 klo 17.30. Tapaamisten kesto on noin 3 tuntia / kerta.

Opintopiiriin liittyviä tapaamisia on eri puolilla Mäntsälää kaikkiaan viitenä torstai-iltana klo 17.30-20.30: 1. kerta 22.4., 2. kerta 27.5., 3. kerta 24.6., 4. kerta 15.7. ja 5. kerta 26.8. Tapaamiset ovat ulkona, mikäli koronatilanne ei aiheuta rajoituksia kuuden hengen kokoontumisiin. Opintopiirissä pidetään turvavälit.

Opintopiiriä ohjaa Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistyksestä Riitta Virtanen, Suomen luonnonsuojeluliiton vapaaehtoinen vesistölähettiläs. Vesistölähettiläs ei ole asiantuntija, vaan opintopiirissä tutustutaan omiin lähivesiin yhdessä oppien ja toimien. Opintopiirissä keskustellaan, ohjataan tiedon lähteille ja tehdään retkiä lähivesien ympäristöissä niihin liittyviä tehtäviä tehden. Näin lähivesistä kiinnostuneet löytävät toisensa. Nautimme opintopiirin aikana omat eväät.

Koronarjoitteiden vuoksi pidämme opintopiirin pienenä, mukaan mahtuu viisi ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen ma 19.4. mennessä mantsala@sll.fi aiheeksi vesiopintopiiri. Saat kuittauksen ilmoittautumisestasi ja tarkemmat tiedot opintopiiristä.