Sijainti: Pääsivu / Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitus ja kulut: Toimitamme tuotteet tilaajalle noin viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Toimituksen viivästyessä ilmoitamme siitä tilaajalle sähköpostilla. Kun tilaus sisältää useita tuotteita, pyritään kaikki tuotteet toimittamaan kerralla. Toimituskulut kotimaahan toimitettaviin tilaukseen ovat 7,90 euroa. Ellei muuta ole sovittu, lähetämme tuotteet edullisinta kuljetustapaa käyttäen - kulkunopeus voi vaikuttaa toimituskulujen määrään. Osalla tuotteistamme on rajoitettu saatavuus ja ne voivat loppua varastostamme. Mikäli jokin tuote on väliaikaisesti loppunut, toimitamme sen jälkikäteen ilman postikuluja. Jälkitoimituksesta tulee aina eri lasku.

Ulkomaille toimitettaviin lähetyksiin lisätään aina maakohtaiset postimaksut.

Maksutapa: Toimituksen yhteydessä on lasku, jolla on makuaikaa 14 päivää. Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenet saavat 10%:n alennuksen. Jäsenalennusta varten tarvitset jäsennumerosi - kirjoita jäsennumerosi lisätietoja-kenttään. Alennus ei koske tuotteita, joiden tuotetiedoissa on niin erikseen mainittu.

Tilaaminen: Tilaaminen tapahtuu Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy:n verkkokaupan kautta www.sll.fi/luontokauppa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon, mittojen ja toimitusosoitteen mukaan ja ne lisätään laskuun. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli olet luonut käyttäjätilin / rekisteröitynyt asiakkaaksi voit tarkastaa tilauksen sisällön omalta tililtäsi, muuttaa osoitetietojasi ja selata aikaisempaa tilaushistoriaa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakaskohtainen luottorajamme on 250 euroa.

 

Palautusoikeus: Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja palautuslähetykseen tulee merkitä: Asiakaspalautus, Sopimusnumero 607852.

Ongelmatilanteet: Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen luontokauppa@sll.fi. tai postitse osoitteeseen Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy, Itälahdenkatu 22 B, 00210 Helsinki.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta: Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Luonnonsuojeluliiton kaupallinen organisaatio Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy, y-tunnus 0202203-5. Verkkokaupasta tilaavan tulee olla täysi-ikäinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.