Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Lounais-Hämeen yhdistys

Lounais-Häme
Navigaatio päälle/pois

Talkoot Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistyksen omistaman Raikon kartanon pihapiirissä, Urjalassa. Talkoiden tarkoituksena on kunnostaa kartanon piharakennuksia sellaiseen kuntoon, että alueella voitaisiin järjestää tulevaisuudessa erilaista toimintaa mm. luontoleirejä. Talkootöihin kuuluu mahdollisesti tyhjennys-, siivous- ja järjestelytyötä, maassa olevien oksien raivausta, maalausta ja pienimuotoista kunnostustöitä. Järjestämme pientä purtavaa talkoolaisille, mutta voit ottaa mukaan myös omat eväät.

Talkoot järjestetään viikolla 17, ma-su 22.4.-28.4. Aloitamme maanantaina, toisena pääsiäispäivänä klo 12 ja teemme hommia paikalle saapuvien määrän ja aikataulujen mukaisesti. Talkoisiin on mahdollista osallistua kaikkina päivinä kyseisellä viikolla, klo 9 alkaen. Toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua ja suunnitella työtehtäviä, mutta paikalle voi saapua myös ex tempore. Pyrimme myös järjestämään yhteiskuljetuksia, joten toivomme erityisesti autollisilta yhteydenottoja.

Lisätietoa saapumisesta ja alueella liikkumisesta myöhemmin Facebook-tapahtuman sivuilla: https://www.facebook.com/events/278975559698218/.

Talkoovastaava
Luonto Lähellä -hankevetäjä Vilma Lehtovaara
vilma.lehtovaara [at] gmail.com
044 9851 251