Sijainti: Pääsivu / Liity / Liity perhejäseneksi

Liity perhejäseneksi

Tänä syksynä kiinnitämme huomiomme metsiin. Suomen metsäluonto on rajujen hakkuiden vuoksi muuttunut. Monille lajeille elintärkeää vanhaa metsää on hakattu, ja yli 800 lajia on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

Kuva: Lasse KurkelaKuva: Lasse Kurkela 

Suomen luonnonsuojeluliitto tekee jatkuvasti työtä myös suomalaisen metsän ja metsälajien puolesta. Liity jäseneksi nyt ja tue kotimaisen luonnon suojelua. Mitä enemmän meitä on, sitä tehokkaammin voimme vaikuttaa.

Kun liityt jäseneksi syyskuussa 2017 Metsä kutsuu sinua -kampanjan aikana, saat valita liittymislahjaksi luontoelämyksen. Retkiä järjestetään viidessä eri kaupungissa ympäri Suomea. Valitse sinulle sopivin retki (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) ja varaa se liittymisen yhteydessä. Ole nopea - retkille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia!

Mikäli retkikohteet tai ajankohdat eivät sovellu sinulle, voit valita liittymislahjaksi kaksi Suomen Luonto -lehden numeroa. Suomen Luonto on laadustaan ja ulkoasustaan palkittu luonto- ja ympäristöaiheinen erikoislehti, joka on tunnettu upeista luontokuvistaan.

Perhejäseneksi voi liittyä vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin vuosijäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti.

Voit maksaa jäsenmaksusi tällä lomakkeella verkkopankissa tai ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme (09) 228 08 210 (ma-pe 9.00–12.00 ja 13.00 –15.00)

Jäsenyys   Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin varsinaisella jäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti.

Varsinaisen jäsenen nimi
Liittymislahja
Pysy ajan tasalla! Sähköpostilla saat parhaiten tietoa ajankohtaisista luonnonsuojeluasioista, lahjoitusten käytöstä ja erilaisista tukivaihtoehdoista. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin.
Mistä kuulit meistä?
Paytrail

Verkkomaksuihin liittyvät toimitusehdot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Jäsenrekisteriseloste