Sijainti: Pääsivu / Liity / Liity perhejäseneksi

Liity perhejäseneksi

Tule mukaan tukemaan kotimaisen luonnon suojelua.

Kuva: Lasse Kurkela
Kuva: Lasse Kurkela

1 Täyttää yhteystietosi

2 Valita liittymislahjasi

3 Maksaa jäsenmaksu

Jäsenmaksu on perhejäseneltä 15 euroa vuodessa. Huom! Kun maksat jäsenmaksun nyt, se on voimassa 31.12.2018 loppuun saakka.

Jäsenenä olet oikeutettu moniin jäsenetuihin

  • Saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden
  • Liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi.
  • Saat kerran kuussa ilmestyvällä uutiskirjeellä sähköpostiisi ajankohtaista asiaa luonnonsuojelusta ja kampanjoistamme.
  • Voi tilata Suomen Luonto -lehden jäsenhintaan.
  • Saat liittymislahjaksi kaksi numeroa Suomen Luonto -lehteä. Voit myös ohjata liittymislahjasi hinnan luonnonsuojelutyöhön valitsemalla kohdan "Ei liittymislahjaa".

Jäsenmaksullasi suojellaan suomalaista luontoa. Lue tarkemmin varojen käytöstä.

Perhejäseneksi voi liittyä vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin vuosijäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti.

Voit maksaa jäsenmaksusi tällä lomakkeella verkkopankissa tai ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme (09) 228 08 210 (ma-pe 9.00–12.00 ja 13.00 –15.00)

Jäsenyys   Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin varsinaisella jäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti.

Varsinaisen jäsenen nimi
Liittymislahja


Pysy ajan tasalla! Sähköpostilla saat parhaiten tietoa ajankohtaisista luonnonsuojeluasioista, lahjoitusten käytöstä ja erilaisista tukivaihtoehdoista. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin.
Mistä kuulit meistä?
Paytrail

Verkkomaksuihin liittyvät toimitusehdot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Jäsenrekisteriseloste