Sijainti: Pääsivu / Liity / Liity opiskelijajäseneksi

Liity opiskelijajäseneksi

Tänä syksynä kiinnitämme huomiomme metsiin. Suomen metsäluonto on rajujen hakkuiden vuoksi muuttunut. Monille lajeille elintärkeää vanhaa metsää on hakattu, ja yli 800 lajia on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

banneri_liityMKS.jpg
Kuva: Jukka-Pekka Ronkainen

Suomen luonnonsuojeluliitto tekee jatkuvasti työtä myös suomalaisen metsän ja metsälajien puolesta. Liity jäseneksi nyt ja tue kotimaisen luonnon suojelua. Mitä enemmän meitä on, sitä tehokkaammin voimme vaikuttaa.

Kun liityt jäseneksi syyskuussa 2017 Metsä kutsuu sinua -kampanjan aikana, saat valita liittymislahjaksi luontoelämyksen. Retkiä järjestetään viidessä eri kaupungissa ympäri Suomea. Valitse sinulle sopivin retki (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) ja varaa se liittymisen yhteydessä. Ole nopea - retkille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia!

Mikäli retkikohteet tai ajankohdat eivät sovellu sinulle, voit valita liittymislahjaksi kaksi Suomen Luonto -lehden numeroa. Suomen Luonto on laadustaan ja ulkoasustaan palkittu luonto- ja ympäristöaiheinen erikoislehti, joka on tunnettu upeista luontokuvistaan.

Jäsenmaksu on opiskelijoille 28 euroa vuodessa.

  • Opiskelijajäsenen on oltava yli 18-vuotias päätoiminen opiskelija. 
  • Ilmoita jäseneksi liittyessä oppilaitoksesi nimi ja paikkakunta.
  • Opiskelijajäsenä liityt sekä Luonnonsuojeluliiton että nuorisojärjestö Luonto-Liiton jäseneksi.
  • Saat molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet.
  • Jäsenmaksullasi suojellaan suomalaista luontoa. Lue tarkemmin varojen käytöstä.
     

Voit maksaa jäsenmaksusi tällä lomakkeella verkkopankissa tai ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme (09) 228 08 210 (ma-pe 9.00–12.00 ja 13.00–15.00).

Jäsenyys   Opiskelijajäsen liittyy sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto-Liiton jäseneksi, ja saa molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet. Opiskelijajäsenen on oltava yli 18-vuotias päätoiminen opiskelija ja ilmoitettava jäseneksi liittymisen yhteydessä oppilaitoksensa nimi ja paikkakunta.

Oppilaitos ja paikkakunta
Muu paikallisyhdistys
Liittymislahja
Uutiskirje
Mistä kuulit meistä?
Paytrail

Verkkomaksuihin liittyvät toimitusehdot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Jäsenrekisteriseloste