Sijainti: Pääsivu / Liity

Liity jäseneksi!

Tule mukaan Lapin luonnonsuojelupiirin ja paikallisyhdistysten toimintaan!

c Kaisa Vuorela www.kaisavuorela.kuvat.fi


Oletko jo jäsen?


Suomen luonnonsuojeluliitto on Suomen suurin, suomalainen ympäristöjärjestö. Paikallinen luonnonsuojelutyö on toimintamme kivijalka. Järjestö rakentuu paikallisista yhdistyksistä (n. 200 kpl), alueellisista piireistä (15 kpl) ja valtakunnallisesta keskusliitosta. Lisäksi liittoon kuuluu nuorisojärjestö Luonto-Liitto.

Liittyessäsi Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi,liityt automaattisesti myös valitsemasi paikallisyhdistykseen. Jäsenmaksusi jakautuu liitolle, piirille ja valitsemallesi paikallisyhdistykselle. Lapissa toimivat luonnonsuojeluyhdistykset löydät paikallisyhdistykset- palkista.

Lapin luonnonsuojelupiirin vahvuus on sen aktiivisissa jäsenissä. Yhteisenä tavoitteenamme on säilyttää Lapin luonto rikkaana ja monipuolisena sekä elinympäristömme terveellisenä. Tulemalla mukaan toimintaamme saat hienon väylän luontoharrastukseen.

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja retkiä ympäri vuoden. Tapahtumissa tutustut paitsi ympäröivään luontoon, myös samanhenkisiin ihmisiin. Ota yhteyttä paikallisyhdistykseesi ja kysy rohkeasti tapahtumista tai osallistu aktiivisesti ehdottamalla sopivaa retkikohdetta.

Olet halutessasi tervetullut myös mukaan käytännön suojelutyöhön Lapin piirissä tai paikallisyhdistyksissä. Työ on erilaisten tapahtumien ja tietoiskujen järjestämistä, kunnostus- ja ennallistamistöitä luonnossa, aloitteiden, lausuntojen ja kannanottojen laatimista. Perinteisen luonnonsuojelutyön lisäksi tarvitsemme kaikenlaista osaamista. Mikäli olet kiinnostunut jostain erityisalueesta, mutta katsot ettei sinulla ole tarpeellista osaamista, voimme kustantaa myös koulutusta OK-opintokeskuksen kautta.

Jos haluat mukaan toimintaan, ota yhteys Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiriin tai lähimpään paikallisyhdistykseesi. Kaikkien taidot ja apu ovat tarpeen.

 

Toimitaan yhdessä Lapin luonnon hyväksi. Liity jäseneksi!

tintti


Tästä pääset täyttämään sähköisen liittymislomakkeen. Liity