Sijainti: Pääsivu / Lahjoita / Lahjoitus tieteelle ja taiteelle

Lahjoitus tieteelle ja taiteelle

Haluatko edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Suomessa tieteellisen tutkimuksen tai taiteen keinoin? Se onnistuu lahjoittamalla Suomen Luonnonsuojelun Säätiölle.

Kuva: Susanne Nilsson (CC BY-SA 2.0)

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö sr on perustettu vuonna 1962 Suomen luonnonsuojeluyhdistyksen (Suomen luonnonsuojeluliiton edeltäjä) jäseniltä kerätyillä lahjoitusvaroilla. Säätiö jakaa vuosittain apurahoja luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävään tieteelliseen, taiteelliseen ja kirjalliseen työhön, koulutukseen ja kansalaisjärjestöjen toimintaan.

Lahjoitettavan summan voit valita vapaasti – jokainen lahjoitus on arvokas, ja ohjataan suoraan apurahoihin.

Säätiön käyttövaroista tuetaan yleisiä suojeluhankkeita. Halutessasi voit kohdentaa lahjoituksesi johonkin kolmesta erityisrahastostamme:

  • Rafael Kuusakosken muistorahastosta tuetaan Itämeren linnustoon, saariston eliöstöön, ilmasto-oloihin ja meren ekologiaan sekä maisemansuojeluun liittyvää tieteellistä tutkimusta ja hankkeita.
  • Itämeri-rahastosta tuetaan Itämeren valuma-alueen ekosysteemien suojeluun kohdistuvaa tieteellistä tutkimusta ja koulutusta. Tukea voidaan myöntää myös kansalaisjärjestöjen Itämeri-yhteistyöhön.

 

Lisätiedot: asiamies Tarja Ketola, tarja.ketola(at)sll.fi, p. 040 527 5212, www.luonnonsuojelunsaatio.fi

Lahjoitustilin numero: FI18 1555 3000 1188 45 (BIC: NDEAFIHH)


Rahankeräyslupa: RA/2015/6001