Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

RETKI ON TÄYNNÄ! Ei enää uusia ilmoittautumisia.

Linja-autoretkemme  on ollut niin suosittu, että 50 hengen bussin paikat oli varattu jo samana iltana jäsensähköpostin lähettämisen jälkeen. Moni odottaa varasijoilla ja on valmis lähtemään lyhyellä varoitusajalla, joten jos olet ilmoittautunut etkä jostain syystä pääse lähtemään, otathan yhteyttä Pekka Tenhuseen, p, 044-2892220.
26.5. (helatorstai) RAUTALAMMIN LINJA-AUTORETKI.

Tutustumme ensin KLYY:n omistamaan Tyyrinvuoren luonnonsuojelualueeseen. Matka jatkuu Rastunsuon lintujärvelle, jossa ruokailutauko laavulla. Kyseessä on VAPO:n entinen turvesuo, josta on aktiivisin talkootoimin tehty lintujärvi ja se on sitten rauhoitettu luonnonsuojelualueeksi. Lisätietoja Pohjois-Savon luonnonsuojelupiirin kotisivulta www.sll.fi/pohjois-savo. Tehdään kierros järven ympäri. Paluumatkalla pysähdymme tutkija Harri Kokon hedelmäpuiden koetarhassa, jossa jo ensimmäiset puut lienevät puhkeamassa kukkaan. Mahdollisuus ostaa puuntaimia. Lähtö Kuopiosta klo 10, paluu noin klo 18. Otetaan matkaan niin monta kuin bussiin mahtuu. Jäsenille ilmainen. Ennakkoilmoittautuminen!

Varaudu säähän sopivilla varusteilla ja jalkineilla. Ota mukaan tarpeesi mukaan myös omia eväitä. KLYY tarjoaa Rastunsuon laavulla kenttälounaaan ja kahvit/teet.