Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen kevään jäsenillat 13.4.-25.5.2021

Huhtikuulta lähtien on kevätkaudelle suunniteltu joka viikon tiistaiksi kaikille avoin jäsenilta. Jäseniltojen järjestelyissä otetaan huomioon vallitsevat kokoontumisrajoitukset ja toimintaohjeet. Koronavirustilanteesta johtuen osallistumista suositellaan etänä, mutta myös paikanpäälle Puijonkatu 15 on mahdollista tulla kokoontumisrajoitusten puitteissa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen luonnonystavat@klyy.fi tai 040 723 5834. Ilmoittautumisen myötä saat linkin etäyhteyttä varten.

Tervetuloa!

Tiistai 20.4. klo 17 Korkeakoski

Tiesitkö, että omistamme Maaningan Korkeakoskella luonnonsuojelualueen? Korkeakosken 36-metriset kuohut ovat parhaimmillaan lumien sulamisen aikaan. Saamme tuoretta videokuvaa kosken tilanteesta samalta viikolta. Olisiko hyvä kohde vaikkapa omatoimiselle vappuretkelle?

Samana päivänä pidetään myös Virtavesiwebinaari Palokinkoskista. Jäsenilta jatkuukin siis klo 18 alkaen webinaarin seuraamisella. Virtavesiwebinaarin järjestäjät yhteistyössä Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri, Heinäveden luonnonystävät ja Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys. Webinaari on osa Suomen luonnonsuojeluliitolla meneillään olevaa virtavesien suojelun teemavuotta!