Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Rauha S. Pulliaisen ikkunanäyttely Luontotuvalla

Luontogallerian uutta toimintaa on ikkunanäyttely. Aistivoimaisen aina uudestaan kuvataiteen ilmaisusta innostuneen luonnonystävän Rauha Serafian ikkunanäyttely ”Oleellisen jäljillä” on nähtävissä 16.1. alkaen 24/7 Luontotuvan Puijonkatu 15 ikkunassa.

Rauha on saanut KLYY:ltä harrastamistaan tukemaan ja näyttelytoimintaa kehittämään apurahan, jonka avulla hän pystyi näyttelyn tekemään. Hänellä on kokemusta taidetapahtumien tuottamisesta mm. viime elokuussa Luontotuvalla toteutuneen Elä ihmeessä- yhteisnäyttelyn muodossa. Myös tällä kertaa ikkunassa on esillä lumoava Ukonjärven maisemateos. Tervetuloa tutustumaan Rauha Serafian etruskien kulttuurista kumpuavaan kollaasiin sekä luontoakvarelleihin!