Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Tapahtumatietoa marras-joulukuun luontoilloista ja näyttelyistä

TAPAHTUMAT

Tervetuloa mukaan!
Luontoillat ovat tiistaisin klo 18.00 – 19.30. Tapahtumapaikka on yhteinen Luontotupamme, vanhassa hienossa kivitalossa osoitteessa Puijonkatu 15 (kadulta sisään). Myös etäyhteydellä voi osallistua. Linkki lähetetään jäsensähköpostilla muutama päivä ennen iltaa. Sitä voi myös kysyä osoitteesta tapahtumat@klyy.fi .

8.11. Näyttelyn avajaiset, vapaamuotoista keskustelua ja yhdessäoloa. Lukupiirin suunnittelutuokio.

14.11. (maanantai) KLYY:n syysvuosikokous Lyseon lukiolla klo 18.00.
15.11. Talviretkeily. Piia Ratava esittelee talviretkeilyn mahdollisuuksia ja varusteita.
Kohteita löytyy niin lähiseudulta kuin kauempaakin.
22.11. Lintuhavaintojen ilta. Netissä olevan Tiira-havaintosysteemin käytön esittelyä.
Samalla saadaan ajantasainen katsaus syksyn lintutilanteeseen!
29.11. Liikennesuunnitteluilta. Kaupungin liikennesuunnittelija Hanna Väätäinen  kertoo liikennesuunnittelusta ja kevyen liikenteen väylien kehittämisestä Kuopiossa. Miten liikennesuunnittelua Kuopiossa tehdään, minkälaisia sidosryhmiä kehityksessä on mukana sekä miten luontoa, terveyttä ja ilmastokysymyksiä huomioidaan suunnittelussa?
(6.12. itsenäisyyspäivä)
13.12. KLYY:n glögi-ilta. Rentoa seurustelua joulun odotuksen ja pikkupurtavan merkeissä. Glögiä tarjolla klo 12-20. Yhteistä jouluista luontoiltaa vietetään klo 18 – 20 makkaranpaiston merkeissä. Siinä on samalla mainio mahdollisuus tehdä hankintoja pukinkonttiin KLYY:n tuotteita ostamalla.

NÄYTTELYT. Luontotuvan galleriassa on esillä näyttelyjä Luontotuvan aukioloaikana maanantaista torstaihin klo 13-17 .

Päivi Hyttisen ”Tuonen ja Tapion mailla” ( öljyväritöitä, akvarelleja ja piirroksia) on esillä 1.12 saakka.

Sisä-Savon kameraseuran valokuvia on esillä 5.12. 2022 – 12.1.2023

Vanhoja luonnonsuojelujulisteita on galleriassa 16.1. – 9.2. 2023.

Tata Asterin Kiitos maailmalle -valokuvanäyttely on Luontotuvalla 14.2.- 9.3.2023. Ukrainalainen toimittaja, kirjailija ja valokuvaaja Tata Asteri haluaa näyttelyllään kiittää ihmisiä kaikkialla maailmassa tuesta Ukrainalle. Valokuvissa on Ukrainan luonnon innoittamana kukkia, merta, lähteitä ja seppeleitä.

13.3. – 6.4.2023 Sääksisäätiön juhlanäyttely

11.4. alkaen Kari Rossisen valokuvanäyttely ”Hanhet”