Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Alkuvuoden tapahtumat Luontotuvalla

KLYYn jäsenillat alkavat tiistaina 18.1. klo 17.00. Seuraamme aluehallintoviraston koronamääräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Tilanteesta johtuen pystymme ottamaan alkuvuoden jäseniltoihin Luontotuvalle rajoitetun määrän osallistujia paikan päälle. Ilmoittautuminen on siksi pakollista, myös etäosallistumiseen osoitteessa tapahtumat@klyy.fi

KLYY:n jäseniltojen aiheita Luontotuvalla ovat 18.1. Valokuvakilpailun tulosten julkistaminen ja näyttelyn avaus, 25.1. sähköautot ja 8.2. apurahat. Seuraa myös Facebook-sivujamme.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri myy uusia Luonnonkalentereita 2022 toimiston aukioloaikoina jäsenetuhintaan 16 e. Kalentereita on vielä saatavana, myös erikielisinä mm. saksa ja englanti.

Tiedotamme aukioloajoista mm. kotisivuillamme. Luontotupa on kevätkaudella auki maanantaista torstaihin joka iltapäivä klo 13-17 sekä tiistaisin jäseniltoina klo 19 asti. Voit varmistaa aukiolon aluesihteeri Juha Aholalta, p. 040-8482869.