Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Keski-Karjalan luonto

Keski-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa koko perheen norppailtamaan tutustumaan saimaannorpan elämään, ajankohtaisiin kuulumisiin sekä norppaturvalliseen kalastukseen Kiteen Heinoniemeen, Maamiesseuran Kotipirttiin tiistaina 30.11.2021 klo 17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tilaisuudessa on kuvaesitys saimaannorpan ajankohtaisista kuulumisista, tietoa saimaannorpasta ja norppaturvallisesta kalastuksesta, Saimaa-katiskan esittelyä sekä lapsille oma norppapuuhapiste ja norppa-aiheista materiaalia. Tapahtuman ajan on myös myynnissä Luontokaupan norppatuotteita sekä kahvitarjoilu.

Yleisötilaisuuden jälkeen klo 18 alkavat Heinoniemen osakaskunnan katiskatalkoot samassa tilassa. Talkoissa rakennamme norppaturvallisia Saimaa-katiskoja. Myös yleisöllä on halutessaan mahdollisuus jäädä talkoilemaan katiskoja mikäli tilaa riittää.

Tervetuloa!

Norppailtama ja Saimaa-katiskatalkoot ovat osa Suomen luonnonsuojeluliiton Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hanketta. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin LIFE-ohjelmasta. Tapahtuman sisältö heijastelee sen tekijöiden näkemyksiä, eikä Euroopan komissio tai CINEA ole vastuussa aineiston sisältämien tietojen käytöstä.