Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Kangasalan yhdistys

Kangasala
Navigaatio päälle/pois

ALAKOULULAISTEN TALVILEIRI 28.2.–2.3.2022

Talven luontoleirillä kuljetaan uusien kavereiden kanssa eläinten jäljillä, tarinoidaan, tutkitaan ja taiteillaan sekä nautitaan illan hämyistä ja nuotion lämmöstä.

Mukavaa yhteistä aikaa tiedossa!

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille ja järjestetään Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa Kangasalla, jonne yhteiskuljetus lähtee Tampereen keskustasta klo 10. Bussi ottaa leiriläisiä kyytiin myös Kangasalan linja-autoasemalta. Paluu Tampereelle, Kangasalan kautta, noin klo 15. Paikalle voi toki tulla eri suunnasta myös omalla kyydillä.

Leirimaksu: 120/100 € (alennettu hinta Luonto-Liiton jäsenille). Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi, materiaalit, ruuat, majoituksen, kuljetukset ja tapaturmavakuutuksen.

Huom! Voit liittyä Luonto-Liiton jäseneksi ennen leiriä ja saat leirimaksuedun heti käyttöösi.

Ilmoittautumiset 14.2. mennessä: https://tinyurl.com/talviluontoleiri

PERHEIDEN TALVILEIRI 2.–4.3.2022

Kaunis järvimaisema, yhteiset hauskat puuhat luonnossa kulkien, tutkien, leikkien ja taiteillen takaa mainion pienen irtioton arjesta! Perheleirillä pääsee nauttimaan oman ja muiden perheiden seurasta ja latautumaan yhdessä luonnon äärellä.

Leiri on tarkoitettu alle kouluikäisille ja alakouluikäisille aikuisen/aikuisten seurassa. Tervetuloa siis vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai vaikka naapurit, nauttimaan yhdessäolosta ja yhteisistä seikkailuista lasten kera.

Leiri järjestetään Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa Kangasalla, jonne yhteiskuljetus lähtee Tampereen keskustasta klo 13. Bussi ottaa leiriläisiä kyytiin myös Kangasalan linja-autoasemalta. Paluu Tampereelle, Kangasalan kautta, noin klo 16. Paikalle voi toki tulla eri suunnasta myös omalla kyydillä.

Leirimaksu: perusmaksu perhettä kohden 120/100 € (alennettu hinta Luonto-Liiton jäsenille) + 30 € hlö. Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi, materiaalit, ruuat, majoituksen (4 ja 6 hengen huoneissa), kuljetukset ja tapaturmavakuutuksen.

Huom! Voit liittyä Luonto-Liiton jäseneksi ennen leiriä ja saat leirimaksuedun heti käyttöösi. Yhden perheenjäsenen jäsenyys riittää, mutta muistathan, että samaan hintaan liität jäseneksi koko perheen 🙂

Ilmoittautumiset 14.2. mennessä: https://tinyurl.com/talviperheleiri

Leirit järjestetään yhteistyössä Luonto-Liiton Hämeen piirin kanssa.

Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeita koronaepidemiaan liittyen. Voimme joutua perumaan leirin tilanteen niin vaatiessa. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme korvaavaa toimintaa, esim. päiväretkien muodossa. Ilmoittautuneille tiedotetaan mahdollisista muutoksista ja ilmoittautumisen voi perua ilman erillistä syytä, mikäli leiri on muutettu erilaiseksi toiminnaksi.