Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois
Mitä kuuluu saimaannorpan syksyyn?

Tutustumme saimaannorpan vuodenkiertoon kuvaesityksen kautta. Tapahtumassa on norppateemaista askartelua, pelejä ja leikkejä. Norpparasteja kiertämällä lapset saavat muistoksi oman norppadiplomin. Tapahtumassa voi tutustua myös norppaturvalliseen Saimaa-katiskaan.

Tapahtuman asiantuntijavieraana on dokumentaristi, kaupallinen kalastaja Juha Taskinen, joka kertoo kokemuksiaan norppaturvallisen NoTu-rysän tekemisestä ja sillä kalastamisesta.

Saimaannorpan syksy -tapahtumassa voi lisäksi tehdä ostoksia pukinkonttiin. Myynnissä on Suomen luonnonsuojeluliiton Luontokaupan saimaannorppa- ja luontoaiheisia tuotteita. Tapahtumassa voi myös askarrella itse norppateemaisen joulukortin.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Suomen luonnonsuojeluliitto järjestää tapahtuman osana Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hanketta (Our Saimaa Seal LIFE, LIFE19 NAT/FI/000832). Hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin LIFE-ohjelmasta. Tapahtuman sisältö heijastelee sen tekijöiden näkemyksiä, eikä Euroopan komissio tai CINEA ole vastuussa tapahtuman sisältämien tietojen käytöstä.