Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Janakkalan yhdistys

Janakkala
Navigaatio päälle/pois

Uusi puheenjohtaja esittäytyy

Olen Martti Heikinheimo, kotoisin Helsingin seudulta. Jo pienestä pitäen perheemme on viettänyt kesälomaa Janakkalassa Kuotolanjärven rannalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Vanhempani olivat biologeja. Äitini perusti Tikkurilan yhteiskouluun ”Mobilis in Natura”-luontokerhon. Kerho antoi sysäyksen omatoimisiin retkiin koulukavereiden kanssa. Pyöräilimme ympäri Vantaan luontokohteita opiskellen keskenämme lintujen, hyönteisten ja kasvien tunnistamista. Luontoharrastus onkin antoisinta silloin, kun ollaan retkellä kavereiden kanssa, jaetaan tietoja ja opitaan toisilta! Tällainen porukka on mm. Janakkalan Luonto- ja Ympäristöyhdistys, joka järjestää monipuolisesti retkiä ja tapahtumia asiantuntijoiden johdolla kaiken ikäisille.

Kuukausi sitten minulle soitti yllättäen JLY:n puheenjohtaja Johanna Sahila kysyen, että voisinko ryhtyä puheenjohtajaksi yhdistykseen. Tässä sitä nyt ollaan, kiitokset porukalle luottamuksesta!

t. Martti Heikinheimo