Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa mukaan lauantaina 18. syyskuuta klo 12 alkaen roskankeräystalkoisiin Savonlinnan Mertalaan poistamaan sieltä maastoon päätyneitä muoveja ja muita roskia!

Suomen luonnonsuojeluliiton ja kauppaketju Lidlin tukemiin Maailman siivouspäivän paikallistalkoisiin kokoonnutaan Mertalan yhtenäiskoulun parkkialueella osoitteessa Simasalonkatu 2 ja siirrytään sieltä roskakierroksille eri puolille Mertalaa.

Talkoiden johtoajatuksena on saada muovia pois kaupunkiluonnosta ja kiinnittää huomiota muovijätteen vahingollisiin vaikutuksiin luonnossa.

Tapahtumapaikalta saa hanskoja, roskapihtejä ja jätepusseja. Myös omat työkäsineet voi ottaa mukaan. Osallistujille on tarjolla Lidlin tarjoamia talkoojuomia ja -eväitä tapahtuman lopulla.

Talkoissa toimitaan viimeisimpiä Savonlinnan seudulle annettuja koronaohjeistuksia noudattaen ja ne peruuntuvat, jos koronatilanne alueella oleellisesti hankaloituu.

Talkoojärjestäjänä toimii Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry, joka myös huolehtii talkoissa poimittujen maastoroskien toimituksesta lajittelupisteelle ja jätekeräykseen.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä yhdistyksen sihteeriltä Tiina Pulkkiselta p. 040 7322 355 tai sähköpostiosoitteesta isly@sll.fi

Tutustu myös nettisivuun www.lidl.fi/muovintorjuntajoukot