Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Inkoon-Siuntion yhdistys

Inkoo-Siuntio
Navigaatio päälle/pois

Metsämeditaatioretki Siuntion Krejansbergetille

Metsä – meille niin tuttu; pieni lähimetsä, marjametsä, suuri aarniometsä tai ikimetsä. Metsästä olemme ikiaikaisesti saaneet marjat, sienet ja riistaa ravinnoksemme, puuta rakennusaineeksi ja poltettavaksi. Sen sanotaan olevan meille suomalaisille kuin toinen koti tai kirkko. Mutta metsä on muutakin.

Voimaa ja rauhaa metsästä

Tule kanssamme tutustumaan metsämeditaatioon. Oppaana ja ohjaajana toimii biologi Maria von Cräutlein. Hän vie meidät Siuntion uljaan näköalakallion, Krejansbergetin metsään. Hänen johdollaan herätellään ja syvennetään luontosuhdetta erilaisilla harjoituksilla.

Tavataan Siuntion S-Marketilla sunnuntaina 28.5.2023 klo 17.45 yhteiskyytejä varten. Retki kestää noin kaksi tuntia. Ota mukaan vähän evästä, sillä mikään ei maistu niin hyvälle kuin eväät retkellä.

Pukeutuminen sään mukaan, mutta sateen sattuessa retki perutaan ja tieto siitä on saatavilla yhdistyksen verkkosivuilla, https://www.sll.fi/inkoo-siuntio/ ja Facebookissa, Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon ympäristöyhdistykset -sivuilla.

Retki on avoin kaikille eikä ilmoittautumista etukäteen tarvita.

Tuuli suhisee suurten puitten latvoissa, maasta nostavat päätään kilvan kaikki kesän kasvit. Puissa pienet lehdet, orvokit, vuokot, lemmikit ja mustikat kukkivat. Sammalet maassa pehmentävät matkaamme. Lintujen konsertti täyttää ilman.
Tule kokemaan metsän tunnelma ja vietä keväinen iltahetki kanssamme metsässä!

Järjestää Inkoon-Siuntion Ympäristöyhdistys