Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ilomantsin yhdistys

Ilomantsi
Navigaatio päälle/pois

ÄÄNI SUOLLE -festivaali Ilomantsissa turvetuotannon uhkaamalla suolla 24.8.2024

Ääni suolle vie eri alojen muusikoita ja festivaaliyleisön yhdessä keskelle ilomantsilaista luontoa, turvetuotannon uhkaamalle suolle. Tapahtuma on ylistys suoluonnolle, loppukesän suoretki ja puheenvuoro Pohjois-Karjalan soiden tulevaisuudesta.

Tapahtuma on ilmainen mutta paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan lippusi ajoissa! Tapahtumapaikalle on bussikuljetus Joensuusta ja Ilomantsista. Paikalle ei pääse yksityisautolla (ainoastaan erikseen sovitulla erityisluvalla).

Ääni suolle -festivaalin ohjelma on julkaistu ja lippujen varaus avautuu 10. heinäkuuta klo 12 ja on auki 14. elokuuta saakka.

LIPPUVARAUKSET: https://www.eventbrite.fi/e/aani-suolle-tickets-923660231617
* Yksityiskohtaiset ohjeet lipun varaukseen alla.

Varaa paikkasi pian, niin varmistat pääsysi ainutlaatuiseen suokonserttiin, jonka pääesiintyjänä nähdään harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen!

Festivaalin ohjelmassa on kävelyä suolla (n.1 km), eli tapahtuma ei ole esteetön. Pukeudu tapahtumaan säänmukaisesti ja niin, että voit viettää suolla viisi tuntia. Paikalla on bajamaja, mutta ei muita sisätiloja.

Ohjelma (muutokset aikataulussa mahdollisia):

Festivaalibussin lähtö Joensuusta klo 12 (matka-aika n.1h 15min)
Festivaalibussin lähtö Ilomantsista klo 13 (matka-aika n. 25min)

13:30-15:30 Suon kierros, jonka varrella erilaisia esityksiä: muusikko Katja Malinen, viulistit Iina Marja-Aho ja Pietari Ovaskainen, runonlaulaja Virve Kallio, itkijä Liisa Matveinen
15:30-16:40 Tauko: Tarjolla vegaanista-, liha- ja kalaruokaa Lähiruokaa vaaroilta ry:n ruokakojusta (huom! Ruoka on maksullista).
16:40-18:00 Päälavalla: Harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen
n. 18:15        Bussit takaisin Joensuuhun ja Ilomantsiin
Festivaalibussi saapuu Joensuuhun n. klo 19:30
Festivaalibussi saapuu Ilomantsiin n. klo 18:40

Pienet muutokset ja yllätykset mahdollisia!

Säävaraus: pukeudu säänmukaisesti, sillä pienestä tihkusateesta huolimatta tapahtuma järjestetään suolla. Kaatosateen sattuessa festivaali järjestetään katetussa tilassa muualla. Mikäli tapahtumapaikka sään takia muuttuu, ilmoitamme siitä viikkoa etukäteen lipun hankkineille osallistujille. Mahdollinen sään aiheuttama muutos ei vaikuta festivaalibussin lähtöaikatauluun.

Festivaalin järjestää Suomen Luonnonsuojeluliitto ja Ilomantsin Luonnonystävät. Tapahtuma on osa Idän hiljaiset suot -hanketta, jota rahoittaa Euroopan Unionin BestBelt -ohjelma.

Tapahtuma järjestetään osana Suomen luonnonsuojeluliiton ja Ilomantsin luonnonystävien Idän hiljaiset suot -hanketta, jota rahoittaa EU:n BestBelt ohjelma.

*Ohjeet lipun varaukseen
1. Mene lippuvaraussysteemiin yllä olevan linkin kautta.
2. Valitse alta haluamasi lippukategoria (joko festivaalibussiin Joensuusta tai Ilomantsista) painamalla ”+” symbolia lippukategorian vieressä. Voit valita usemman lipun kerrallaan.
3. Paina punaista painiketta ”Reserve a spot”. Jos käytät tietokoneselainta, löydät painikkeen oikeasta yläkulmasta. Kännykkäselaimessa painike on ruudun alalaidassa.
4. Täytä kaavakkeeseen etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite (viimeisin kahteen kertaan). Paina punaista nappia ”Register”.
5. Olet nyt varannut liput. Varmista, että sait vahvistusviestin sähköpostiisi. Sinun ei tarvitse tehdä enää mitään.
6. Lippua ei tarvitse printata. Riittää, kun sanot nimesi festivaalibussissa lipuntarkastajalle.

Mikäli lipppuvarauksessa on ongelmia, voit olla yhteydessä tuottajaan: kerttu.matinpuro@gmail.com / 050 440 1527 (myös Whatsapp)