Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

HUOM!!! TAPAHTUMA ON PERUTTU LIIKENNÖITSIJÄN TOIMESTA! KOVAN TUULEN VAROITUS MERIALUEILLA.

Tervetuloa jättipalsamin kitkentätalkoisiin Isosaareen lauantaina 6.7.2024!

Merenalaisen vesiputken vaurioiduttua talvella Isosaari sulkeutui yleisöltä. Me kuitenkin pääsemme Isosaareen torjumaan haitallisia vieraslajeja! Ensisijaisesti pyrimme päivän aikana kitkemään jättipalsamia niiltä alueita, joilta sitä on aiempina kesinä torjuttu.

Edellisvuosien tapaan tämä talkoopäivä on tarkoitettu ainoastaan vieraslajitorjujille, pelkästään retkeilijöille ei reissua valitettavasti pystytä tarjoamaan. HUOM! Ota mukaan niin paljon eväitä ja juotavaa kuin päivän aikana tarvitset, sillä saarella ei ole enää mitään palveluita eikä mahdollisuutta ostaa hyödykkeitä. Varaudu niin juomissa kuin ruuissakin siis mieluummin yli kuin ali, jotta selviydyt koko päivän.

Talkoomatkan sponsoroi Senaatti-kiinteistöt, joten matka on talkoolaisille maksuton.

TAPAAMISPAIKKA JA -AIKA:

Tapaaminen la 6.7.2024 Keisarinluodonlaiturilla (Kauppatori) klo 9.45. Laiva (m/s Tuulispää) lähtee klo 10.00. Olethan ajoissa, sillä laiva ei odota myöhästyjiä. Illalla lähdemme paluumatkalle Isosaaresta kohti mannerta klo 19.00.

HUOM! Tänä vuonna alus ja lähtölaituri ovat siis eri kuin viime vuonna. Tänä vuonna alus on m/s Tuulispää ja lähtölaituri Keisarinluodonlaituri, Kauppatori (kts. kuva alla).

ILMOITTAUTUMINEN:

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 24.6. mennessä tämän linkin kautta. Huom! Ilmoittauduthan mukaan vain, jos olet varma osallistumisestasi.

VARUSTEET:

  • Säänmukainen, suojaava ulkovarustus (pitkät housut, tukevat kengät/saappaat, työhanskat, päähine)
  • Riittävästi eväitä ja juotavaa!

Ei säävarausta. Talkoot toteutuvat säästä riippumatta.

LISÄTIEDOT:

Minna/Helsyn vieraslajiryhmä, puh. O44 5854O44 (vain tekstiviestit, korvaa O-kirjaimet nollilla)

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanaan Isosaareen!

Kuva: Minna Mäkinen