Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen kevätkokoukseen maanantaina 3.4.2023 klo 18:15! Ennen kokousta Markus Varesvuo esitelmöi aiheesta ”Tunturipöllön vuosi” klo 17:30!

Kevätkokous ja esitelmä pidetään maanantaina 3.4.2023 Tieteiden talolla salissa 104 (os. Kirkkokatu 6). Esitelmä klo 17:30, kevätkokous klo 18:15.

Tunturipöllön vuosi -esitelmä klo 17.30: Tunturipöllö on ankarissa oloissa suvereenisti selviytyvä arktisten alueiden nomadi, jonka polut risteävät harvoin ihmisen kanssa. Sen elinympäristö on kuitenkin muuttumassa radikaalisti ihmisen toimesta; ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat nopeita pohjoisessa. Markus Varesvuo on kuvannut pöllöä useammalla vuosikymmenellä sekä talvehtimisalueilla että Lapin pesäpaikoilla.

Esitelmän jälkeen on mahdollista ostaa kuvaajien signeeraama ja numeroitu Tunturipöllö-kirja erikoishintaan 25 euroa. Maksutavat pankkikortti, luottokortti, käteinen, MobilePay.

Kevätkokouksen aluksi klo 18.15 jaetaan Suomen luonnonsuojeluliiton Helsyn jäsenille myöntämät ansiomerkit.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  • todetaan kokouksen päätösvaltaisuus ja vahvistetaan kokouksen työjärjestys
  • päätetään edellisvuoden hallituksen toimintakertomuksen hyväksymisestä
  • kuullaan tilintarkastajien tai toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään edellisvuoden tilinpäätöksestä ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.

Koko esityslista löytyy täältä (pdf). Voit myös tutustua etukäteen hallituksen esitykseen toimintakertomukseksi 2022 täällä (pdf). Taseen ja tuloksen voit halutessasi pyytää järjestösihteeriltä:  helsy(ät)sll.fi / puh. 050 3011 633.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen: Tarjoilujen määrän arvioimiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista viimeistään 29.3. tämän linkin kautta.

Tapahtumakuva tunturipöllöstä: Markus Varesvuo