Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsy 50 -v juhlaseminaari ”Kasvua, millä hinnalla?”

Tilaisuus järjestetään keskustakirjasto Oodissa perjantaina 13.3. klo 16.00 alkaen. Luvassa on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja ja pientä tarjoilua.

Alustava ohjelma:

Toimittaja, kirjailija Juha Kauppinen: Monimuotoisuus; mitä se on ja mitä sen hupeneminen merkitsee ihmiselle? – Onko toivoa?

Juha Kauppinen (s.1975) on hämeenlinnalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut luonnosta ja ympäristöstä uutisia ja reportaaseja muun muassa Helsingin Sanomiin, Suomen Kuvalehteen ja Suomen Luontoon.  Kauppinen on kirjoittanut kaksi kirjaa, Monimuotoisuus – kertomuksia katoamisista (2019) ja Talvivaaran vangit (2016, yhdessä Sampsa Oinaalan kanssa). Monimuotoisuus on kerännyt ylistäviä arvioita, ja kirja palkittiin lokakuussa 2019 Kanava-tietokirjapalkinnolla vuoden parhaana tietokirjana. Toimittajana Kauppinen on palkittu Bonnierin suurella journalistipalkinnolla ja tutkivan journalismin Lumilapiolla. Kauppinen on koulutukseltaan biologi (FM, Jyväskylän yliopisto).

Tutkija (Suomen ympäristökeskus, Merialueiden kestävä käyttö) Kirsi Kostamo: Helsingin meriluonto. Maanpäällisen ja vedenalaisen luonnon monimuotoisuus.

Tutkija (Helsingin yliopisto) Susanna Lehvävirta: Kasvikatot ja vehreät julkisivut – kaupunkiluontoa uusin keinoin. Totta vai tarua?