Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa retkelle Kivihaan metsään lauantaina 22.1.2022 klo 11.00 – n.12.30!

Tammikuussa teemme retken talviseen Kivihaan metsään. Tämä alue jää monelta huomaamatta, kun matkaa läpi Keskuspuiston joko hiihtäen tai pyörällä. Katselemme, miltä talvi näyttää ja mitä jälkiä metsän elämästä löydämme. Reitin varrella on varsin laaja kalliosuo, mikä kaupunkioloissa melko harvinaista. Käymme Kivihaan kallioilla katselemassa Etelä-Haagaan avautuvia maisemia. Kuljemme metsässä pätkän vanhaa Viipurintietä. Reitti on pituudeltaan noin 1,5 km.

Voit käydä katsomassa Kivihaan metsää Kotimetsät-sivustolla. Sinne merkityn reitin voi hyvin tehdä vaikka keväällä. Se sisältää nousuja ja laskuja kalliolla.

Tapaaminen parkkipaikalla Kivihaantien päässä klo 11.00. Kuljemme siitä metsän reunaa pitkin Kivihaan metsää kohti. Kuljemme läntisen Kivihaan metsän kautta Kivihaanpuron yli ja siitä Kivihaan metsän itäiselle puolelle ja palaamme takaisin. Koska voi olla liukasta, vältämme korkeat nousut ja laskut, mutta reitti voi olla osittain vaikeakulkuinen sääolosuhteista riippuen.

Pukeudu lämpimästi ja ota vaikka retkitermari reppuun mukaan.

Oppaana Helsyn harjoittelija Heidi Rantalainen.

HUOM! Koronatilanteen takia osallistujamäärä on rajoitettu ja ilmoittautuminen on pakollista! Ilmoittaudu mukaan täällä.

Mahdolliset peruutukset Helsyn järjestösihteerille: helsy(ät)sll.fi / p. 050 3011633.

Tapahtumakuva: Heidi Rantalainen