Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Härkätien yhdistys

Härkätie
Navigaatio päälle/pois

Kirkkotie 6:ssa, ”pankkisalissa”, avaa ovensa Liedon kohtaamispaikka, jonne kaupunkilaiset ovat tervetulleita aikaa viettämään, tutustumaan ja kohtaamaan toisiaan. Kohtaamispaikan avajaisia vietetään 9.4. klo 14-18.

Kyseessä on 9.4.-18.6. toteutettava pilottijakso, jonka aikana toiminnasta kerätään kokemuksia ja arvioidaan tarvetta pysyvämmälle kohtaamispaikkatoiminnalle Liedossa.

Toiminnan tavoitteena on edistää kaupunkilaisten hyvinvointia, tarjota mahdollisuuksia kohdata toisiaan, puhua suomen kieltä ja tavata toimintaa ylläpitävien järjestöjen ja kaupungin edustajia. Kohtaamispaikka välittää kaupunkilaisille tietoa palveluista, yhteiskunnasta ja harrastusmahdollisuuksista. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä syötävää.

Kohtaamispaikassa on toimintaa useana päivänä viikossa. Luvassa on säännöllisiä viikoittaisia toiminta-aikoja ja avoimia kohtaamisaikoja ilman erillistä ohjelmaa sekä yksittäisiä erikseen ilmoitettavia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Viikoittainen ohjelma

Maanantaisin

klo 14-16.30 Nuorten avoimet ovet (etsivä nuorisotyö)
klo 17-19 Taidetta ja askartelua aikuisille ja lapsille, alkaen 10v (SPR)

Tiistaisin

klo 14-16 Diakoni tavattavissa (seurakunta)
klo 16-18 Kielikahvila (SPR)

Keskiviikkoisin

klo 10-13 Taitavat kädet (EKL)

Torstaisin

klo 10-12 Avoin kohtaaminen (vaihtuva toimija)

Avajaiset

Tervetuloa 9.4. klo 14-18 avajaisiin kuulemaan lisää kohtaamispaikasta! Tarjolla kakkukahvit ja paikalla yhdistykset.

Osoite

Kirkkotie 6, 21420 Lieto

Tila ei ole esteetön. Jos toiminta jatkuu pilottijakson jälkeen, kohtaamispaikka muuttaa esteettömään tilaan.

Toiminnassa mukana

Kohtaamispaikkaa mahdollistamassa ja toiminnassa mukana ovat Liedon kaupunki, SPR Varsinais-Suomen piiri, SPR Liedon osasto, EKL-Liedon Eläkkeensaajat, Liedon seurakunta, Härkätien ympäristönsuojeluyhdistys, Härkätien vaeltajat, 4H Lieto, Liedon Museo, Liedon Yrittäjät.