Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Suur-Savon yhdistys

Teemme vapaaehtoista luonnon- ja ympäristönsuojelutyötä Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan ja Mäntyharjun kuntien alueella.  Seuraamme tapahtumia myös koko Etelä-Savossa ja osallistumme mm. Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piirin toimintaan yhtenä sen paikallisyhdistyksistä.

Suomen luonnonsuojeluliitto hakee järjestötyöntekijää Etelä-Savon piirille

Oletko kiinnostunut toimimaan järjestökentällä? Haluatko edistää paikallista luonnonsuojelutyötä? Hae järjestötyöntekijäksi Etelä-Savoon.

Etelä-Savon luonnonsuojelupiiri etsii palkkatuettua järjestötyöntekijää kehittämään piirin toimintaa. Toimipaikkana on Savonlinna tai Mikkeli.

Luonnonsuojelupiirit ja niiden jäsenyhdistykset tutkivat ja seuraavat paikallisia ympäristömuutoksia, jakavat tietoa, järjestävät koulutus- ja tiedotustilaisuuksia, retkiä, talkoita ja tapahtumia sekä edistävät vapaaehtoisen luonnonsuojelutyön ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.

Järjestötyöntekijä toimii linkkinä sekä Luonnonsuojeluliiton keskustoimiston, piirin ja yhdistysten, että yhdistysten ja uusien vapaaehtoisten välillä. Tehtävänkuvaan kuuluu:

• Yhteydenpito piirin alueen yhdistyksiin
• Yhdistysten motivointi kontaktointiin omiin jäseniin ja vapaaehtoisiin, sekä paikallisyhdistysten toiminnan aktivointi.
• Vapaaehtoisten rekrytointi ja sitominen toimintaan
• Paikallisten jäsen- ja varainhankintakampanjoiden suunnittelu ja toteutus paikallisyhdistysten tarpeiden mukaan
• Sisäisen viestinnän kehittäminen (piirin ja yhdistysten välillä)
• Piirin nettisivuston ylläpitäminen ja yhdistysten nettisivujen kehittäminen
• Viestiminen piirin ja yhdistysten toiminnasta
• Muut yhdessä sovittavat järjestötehtävät

Työntekijältä odotamme jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä, kehittävää otetta, rohkeutta tarttua toimeen ja matkustusvalmiutta. Hyvä ihmistuntemus ja sosiaaliset taidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle. Katsomme eduksi myös järjestömaailman tuntemuksen ja kokemuksen jäsen- ja varainhankinnasta. Koulutustaustaltaan järjestötyöntekijä voi olla esim. yhteisöpedagogi, kulttuurituottaja, kasvatus- tai yhteiskuntatieteilijä (AMK ja luonnonsuojelutyön tuntemus on eduksi).

Tarjoamme työttömälle työnhakijalle hyvän mahdollisuuden tutustua luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestömaailmaan ja kehittyä järjestöalan osaajaksi hyvässä työnohjauksessa. Työntekijän tulee olla oikeutettu 100 % palkkatukeen (työttömyys kestänyt 24 kk 28 kk:n aikana). Työaika on 56% ja palkka 1300€ / kk. Voit myös kysyä mahdollisuutta työkokeiluun. Työhön kuuluu koulutusta, josta on mahdollista saada opintopisteitä. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelosi jenni.hamara@sll.fi (viestin aiheeksi: ”Järjestötyöntekijä Savonlinna tai Mikkeli”).


Jenni Hamara
Sisäisen viestinnän ja koulutuksen asiantuntija

 

 

Tapahtumat
Jäsenilta yleiskaavoituksesta Mikkelissä 22.01.2018 17:00 - 20:00 — Estery-talo, Otto Mannisen katu 4, Mikkeli
Pelastetaan pipolätkä -turnaus Mikkelissä 17.02.2018 10:00 - 16:00
Tulevat...