Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Tule nauttimaan Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon rajalla sijaitsevasta Haarikon upeasta metsäalueesta!

Lähde mukaan pienelle retkelle ihastelemaan vanhoja puita, harmaita jäkäliä, puhtaita järviä ja kauniita kallioita. Tule kuuntelemaan muun muassa tunnelmallista Panu Aaltion säveltämää Metsän ja Järven tarina -elokuvien musiikkia niiden kuvauspaikalle Haarikko -järven rannalle. Järvi tarjoaa puhallinyhtyeelle upean ja ainutlaatuisen akustiikan! Yhtyeessä soittivat ammattimuusikot: Anni Paarma (saksofoni), Perttu Pannula (saksofoni ja haitari), Santeri Huttu (trumpetti), Daniel Stenvall (trumpetti), Joonas Hytti (baritonitorvi ja tuuba), Saara Latvanen (huilu) sekä Hanna-Sofia Kytölä (huilu).

Retki alkaa klo 15 Haarikko järven rannalta ja kestää noin 1,5 tuntia. Maasto on keskivaativaa mutta helpompikin reittivaihtoehto löytyy (tietä pitkin). Omat eväät voi ottaa mukaan. Hyvät metsäkelpoiset jalkineet ovat suositeltavat.

Konsertti alkaa klo 17 samaisen Haarikko -järven rannalla ja kestää noin tunnin. Jotta voit nauttia rennosti konsertista, ota mukaan istuinalusta, retkijakkara tai vaikkapa makuualusta!

Osoitteesta Saunalammintie 1, Ala-Särkilahti eteenpäin on opaskyltit tapahtumapaikalle, jonne ajoaika on noin 15 min.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Vapaaehtoinen konserttimaksu ohjataan kuukkelimetsien suojeluun.

Sateen sattuessa tai koronarajoitusten oleellisesti muuttuessa, tapahtuma siirretään kevääseen!

Tapahtumaa on tukenut Suomen Luonnonsuojelun Säätiön Itämerirahasto