Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Tutustu lehtoihin ja niiden hoitoon asiantuntijoiden opastuksella!

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri, Metsäkeskus ja Lammin biologinen asema järjestävät yhteistyössä lehtoretken lauantaina 11.6. klo 9 alkaen.
Retkellä opitaan lehdoista, lehtojen luonnonhoidosta ja sen menetelmistä sekä tutustutaan lehtokohteisiin Hämeenkoskella ja Lammilla. Retken asiantuntijoina toimivat Metsäkeskuksen metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Olli Lukanniemi sekä HELSUS-instituutin kasvitieteen yksikön koordinaattori Sanna Laaka-Lindberg. Retki kestää noin viisi tuntia ja välissä on aikaa omakustanteiselle ruokailulle. Retkikohteisiin siirrytään omalla autolla tai kimppakyydein.

Ohjelma: (pidätämme oikeuden muutoksiin)
klo 9-11 Hämeenkoski, lehto- ja metsälaidunkohde
klo 11-12 lounas, Koskikartano, Tampereentie 636
klo 12.15-14 Lammin biologisen aseman lehdot

Retkelle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake on avoinna 1.5.-7.6. Retkelle otetaan maksimissaan 20 henkeä ja etusijalla ovat Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin paikallisyhdistysten jäsenet. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit liittyä jäseneksi ennen retkeä täällä.

Retki on maksuton, mutta edellyttää oman auton käyttöä. Retkellä liikutaan reippaaseen tahtiin vaihtelevassa maastossa teiden ja polkujen ulkopuolella. Retki ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille tai lastenvaunujen kanssa liikkuville.

Retki on osa Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin lehtoteemavuoden toimintaa.
Lisätietoja voi kysyä aluesihteeriltä.
Tervetuloa!