Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

HUOM! Talkoot on SIIRRETTY viikolla eteenpäin sunnuntaille 2.4. keliolojen vuoksi!

Tervetuloa kevättalvisiin risunpolttotalkoisiin Vesijärven Kylmäpohjaan! Luvassa on risujen raahaamista ja tuleen tuijottelua…

Luonnonsuojelupiirin Helmi-hankkeessa on talven aikana raivattu pienpuustoa Teräväisten rantaluhdalla. Raivauksella torjutaan umpeenkasvua ja luhdan kuivumista sekä pidetään yllä avoluhdan lintujen elinympäristöä.

Talkoissa siistitään luhtaa raivauksen jäljiltä. Tarkoituksena on koota valmiiksi kaadetut vesat kasaan ja polttaa ne. Talkoilemme koko päivän klo 10-18.

Jos omistat, ota mukaan käsityökaluja puiden pilkkomista varten, esim. käsisaha, vesuri, puutarhasakset tai vastaavaa välineistöä.

Talkoiden tukikohtana toimii Kylmäpohjan mökki Vesijärven rannalla osoitteessa Lehmontie 397. Teräväisten luhta sijaitsee noin 500m päässä mökiltä. Liikumme maastossa reilun 1,5 hehtaarin alueella. Talkoot eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Talkoolaisille tarjotaan lounas ja kahvit. Mökille ei tule talvella vettä, joten otathan mukaan juomavettä sen verran kuin luulet kuluttavasi.

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin oheisella lomakkeella:

https://q.surveypal.com/Kylmapohja-talkoot

Tervetuloa!