Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Verkkouutiset / Norppahaaste toi mukaan 658 uutta jäsentä!

Norppahaaste toi mukaan 658 uutta jäsentä!

Syyskuun ajan käynnissä ollut Norppahaaste innosti mukaan 658 uutta jäsentä Luonnonsuojeluliittoon. Kiitos kaikille haastetta jakaneille, ilman teitä tämä ei olisi onnistunut!

Kuva: Lasse Kurkela
Norppahaasteen tavoitteena oli saada syyskuun aikana 310 uutta jäsentä – yhtä monta kuin on saimaannorppia. Tuo tavoite täyttyi jo kahdessa viikossa, ja kuukauden kestävän haasteen aikana uusia luonnonsuojelijoita tuli mukaan yli tuplasti, yhteensä 658. Tulos on upea!

Luonnonsuojeluliitto kiittää lämpimästi kaikkia uusia jäseniä ja haastetta jakaneita! Haasteen aikana jäseneksi liittyneet saivat lahjaksi Norps Rescue -kangaskassin.

Kunpa vastaaviin lukemiin päästäisiin vielä saimaannorppienkin määrässä. Nykyinen 310 saimaannorpan määrä pitäisi moninkertaistua, jotta lajin tulevaisuus olisi turvattu. Mitä enemmän Luonnonsuojeluliitossa on jäseniä, sitä paremmin voimme vaikuttaa myös saimaannorpan suojeluun.

Uusia luonnonsuojelijoita tarvitaan mukaan aina

Norppahaaste on onnistunut paitsi tuloksensa myötä, myös siksi, että kampanjan myötä tieto luonnonsuojutyöstä ja etenkin uhanalaisen saimaannorpan suojelusta on levinnyt yhä laajemman joukon tietoisuuteen. Uusia luonnonsuojelijoita tarvitsemmekin mukaan aina, ei vain haasteiden aikana. Voit liittyä jäseneksi milloin tahansa osoitteessa www.sll.fi/liity.

Saimaannorpan suojelua voit tukea myös kertalahjoituksella. Voit myös osallistua Luonnonsuojeluliitoon toimintaan tulemalla vapaaehtoiseksi.

Norppahaaste oli Luonnonsuojeluliitolle  ensiaskel sosiaalisen median kuvapalvelussa Instagramissa, ja siellä voi jatkossakin seurata järjestömme meininkiä sekä luontoon ja ympäristönsuojeluun liittyviä kuvia.

Haastetaan toisiamme suojelemaan luontoa jatkossakin!

1.10.2014