Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Verk­ko­vies­tin­nän asiantuntija

Oletko intohimoinen sisällöntuottaja ja WordPress-guru samassa paketissa? Tule meille norppajengiin huolehtimaan siitä, että verkkosivustomme sll.fi palvelee asiakkaita sujuvasti ja vaikuttavin sisällöin.

Verkkosaittimme on luonnonystävän luotto-osoite, jota haluamme kehittää entistä palvelevammaksi ja kiinnostavammaksi. Koko maan kattavana järjestönä sivustomme sisältää myös Luonnonsuojeluliiton lukuisat yhdistykset ja piirit.

Työhösi kuuluu laajasta sivustokokonaisuudesta ja sen toimivuudesta vastaaminen yhdessä verkkoviestinnän koordinaattorin ja teknisen kumppanimme kanssa. Kollegasi vastaa laajemmin sivuston teknisestä kehityksestä, verkkosisällöt taas ovat vahvemmin sinun tontillasi. Seuraavan vuoden aikana työpöydälläsi on myös verkkosivu-uudistukseen liittyvää suunnittelua ja toteutusta.

Tuotat kohderyhmiä puhuttelevia sisältöjä verkkoon ja muihin digikanaviin, minkä lisäksi koulutat talon asiantuntijoita ja paikallisyhdistysten toimijoita verkkoviestinnässä ja verkkosivujen käytössä.

Odotamme sinulta

 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta verkkoviestinnästä, sekä soveltuvaa koulutusta tai työssä osoitettua osaamista
 • Vahvaa WordPress-alustan hallintaa
 • Ymmärrystä verkkopalvelukokonaisuudesta
 • Kokemusta verkkosivustojen ylläpidosta ja kehitystyöstä
 • Vankkaa journalistista osaamista
 • Osaamista tekstin lisäksi audio- ja videoformaateista
 • Näyttöä vuorovaikutteisten verkkosisältöjen konseptoinnista ja toteutuksesta
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Kosolti positiivista asennetta
 • Paloa innostavan verkkoviestinnän tekemiseen.

Lisäksi arvostamme

 • Kokemusta verkkosivu-uudistuksen läpiviemisestä
 • Ymmärrystä maksu- ja järjestelmärajapinnoista
 • Osaamista hakukoneoptimoinnissa, analytiikassa ja algoritmeissa
 • Ymmärrystä verkkopalvelujen saavutettavuudesta
 • Drone-taitoja

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja osaavan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan luontokadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä lounasseteliedun. Meillä saat myös käyttää tunnin työaikaa viikossa liikuntaan.

Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa ja teemme toistaiseksi töitä hybridisti siten, että lähipäiviä on vähintään kaksi viikossa. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus määräytyy journalistiliiton työehtosopimuksen palkkaryhmän IIb mukaisesti (3017€/kk).

Hae norppajengiin

Lähetä hakemus, cv sekä muutama työnäyte viimeistään sunnuntaina 2.4. osoitteeseen tiedotus@sll.fi otsikolla “Verkkoviestinnän asiantuntija”.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Kirsi Haru, puh. 040 766 6926, pe 17.3. klo 10-11 sekä ti 28.3. klo 16-17.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Kirsi Haru

 • +358 40 766 6926
 • kirsi.haru(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa