Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

EKOenergian pohjoismainen mark­ki­noin­ti­koor­di­naat­to­ri

EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton omistama ja hallinnoima maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon ympäristömerkki uusiutuvalle energialle. EKOenergia ja Suomen luonnonsuojeluliitto hakevat vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen EKOenergian pohjoismaista markkinointikoordinaattoria.

Työnkuva

Markkinointikoordinaattorin tehtävänä on edistää EKOenergia-merkityn energian käyttöä ja kannustaa EKOenergian käyttäjiä kertomaan valinnastaan. Toiminnan maantieteellinen painopiste on Pohjoismaissa, ja myöhemmin sitä laajennetaan muille alueille.

Pohjoismaisen markkinointikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm.

  • kontaktien luominen ja ylläpitäminen energian käyttäjiin, energian myyjiin ja relevantteihin uusiutuvaan energiaan liittyviin palveluntarjoajiin Pohjoismaissa,
  • EKOenergia-merkityn uusiutuvan energian käytön ja myynnin edistäminen erityisesti Pohjoismaissa, mutta myös muualla sekä
  • brändimme näkyvyyden ja tunnettavuuden lisääminen, mm. viestimällä ympäristömerkkimme tavoitteista ja saavutuksista.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää seuraavia taitoja:

  • Kokemusta B2B-markkinoinnista.
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito. Toisen pohjoismaisen kielen osaaminen on eduksi.
  • Erinomaisia viestintä- ja ihmissuhdetaitoja, mukaan lukien puhe-, kirjoitus- ja esiintymistaidot.
  • Proaktiivista asennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.
  • Tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta.

Kokemus myynnistä uusiutuvan energian alalla katsotaan eduksi.

Työsuhde

Kaikki EKOenergian työntekijät ovat Suomen luonnonsuojeluliiton työntekijöitä. Palkan lisäksi tarjoamme työterveyshuollon ja ateriaedun. Työsuhteessa noudatetaan Palta-Erton runkosopimusta, palkkaluokka on PR3 (sijoittuen välille 2601 – 3107 euroa perustuen työkokemukseen).

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Markkinointikoordinaattorin työpiste sijaitsee Helsingissä, Luonnonsuojeluliiton toimistolla Lauttasaaressa, tiiviissä yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. EKOenergian sihteeristön työkieli on englanti. Etätyömahdollisuus on muutamana päivänä viikossa.

Työn aloitusajankohta on joustava.

Hakeminen

Toimita englanninkielinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 osoitteeseen hr@sll.fi otsikolla ”EKOenergian pohjoismainen markkinointikoordinaattori”. Liitä hakemukseesi englanninkielinen ansioluettelo ja suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja

Steven Vanholme, p. +358 50 568 7385

Lisätietoja

Ohjelmapäällikkö, EKOenergia-ympäristömerkki Steven Vanholme

Jaa sosiaalisessa mediassa